PELEGRINI: Ništa nisam potpisao sa Sitijem

- Kategorički odbijam da komentarišem naslove da sam ja novi trener Mančester sitija. Nisam - rekao je čileanski stručnjak za sajt Malage

  • 0

Čileanski fudbalski trener Manuel Pelegrini odbija sve spekulacije koje sugerišu da je završio posao i da od prelaska u Mančester siti za sada nema ništa.

- Kategorički odbijam da komentarišem naslove da sam ja novi trener Mančester sitija. Nisam - rekao je Pelegrini za sajt Malage, tima sa kojim je ove sezone napravio rezultat za respekt.

- Imam validan ugovor sa Malagom i ne pričam ni sa jednim drugim timom. Opet, srećan sam i ponosan što se moje ime svake godine vezuje za velike timove. Međutim, nadam se da će i u Malagi neke stvari postati jasnije u nekoliko narednih dana - dodao je Pelegrini

Podsetimo, poraz "građana" u finalu FA kupa od Vigana je, kako kažu mediji na Ostrvu, prelilo čašu pa će čelnici Sitija ove nedelje potpisati otkaz Robertu Manćiniju. Italijan je na klupu Sitija stigao u decembru 2009. godine zamenivši Marka Hjuza, a sa "građanima" je osvojio FA kup i Premijer ligu.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA