ŠEFIK PRED MAJSTORICU: Nećemo više da ćutimo o suđenju!

Golman Crvene zvezde kritikovao suđenje na dva meča finalne serije odigrane u Kragujevcu protiv Radničkog i zaključuje da je kvalitet arbitara daleko ispod nivoa igre, takmičenja i naših ekipa

  • 7

Posle dužeg vremena, šampion Srbije u vaterpolu se neće zvati Partizan i odlučiće se u majstorici.

Spektakl na Tašmajdanu u sredu prirediće vaterpolisti Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca. Golman "crveno-belih" Denis Šefik nada se pobedi, ali i suđenju koje neće biti kao ono diskutabilno u dva meča odigrana u "srcu Šumadije".

- Od početka je bilo jasno ne samo da ne možemo da dobijemo meč, već da ne možemo ni da igramo. Ljudi iz Radničkog uspeli su da stvore atmosferu da je nemoguće da izgube - bez mnogo oklevanja počeo je priču za "Sport" Šefik.

- Cele godine smo ćutali. Dosta je bilo. Videli ste kakve je duele istrpeo Duško Pijetlović i nismo dobijali igrača više. S druge strane, svaki start nad Zlokovićem je značio da neko ide napolje. Ispada da je naš centar prosečan igrač, a ne najbolji na svetu na svojoj poziciji.

- Kvalitet arbitara je daleko ispod nivoa igre, takmičenja i naših ekipa. Eto, ispada da smo pogrešili zato što se nismo pridružili Radničkom, Partizanu i Vojvodini u zahtevu da mečeve odluke vode strane sudije... Oni su tražili, mi nismo pristajali.

Crnogorac daje šanse 50-50 za osvajanje titule šampiona Srbije.

- Šanse su sasvim podjednake. Radnički je iskusniji, mi igramo kod kuće. Nadam se samo da nećemo videti deljenje pravde kakvo smo doživeli u dva kragujevačka meča - zaključio je Denis Šefik.

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Spartan

    13. maj 2013 | 13:11

    Radnicki je imao 13 puta igraca vise, a Zvezda 4 !!! Pri tome je Radnicki imao i peterac. Tendeciozno sudjenje u korist drzavnog projekta je vise nego ocigledno, iako imaju najskuplju ekipu pomazu im sudije.

  • Milojko

    13. maj 2013 | 14:12

    radnicki vaterpolisti su blago receno grubi nasi su modri plavi krvavui od udovicica i ostale ekipe o zlokovicu i ciricu da ne govorim a gaku se samo vratilo zato delije svi na tas ne dozvolimo da nam omalovazavaju vaterpoliste

  • Saša

    13. maj 2013 | 14:38

    I sta sad, ovo kao nije pritisak na sudije? Sramota, unapred pravite atmosferu linca ukoliko ne pobedite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA