JELENIĆ ZAPLAKAO POSLE TITULE: Najemotivniji momenat u karijeri (VIDEO)

Prvi čovek Crvene zvezde doživeo da se posle titule koju je osvojio kao igrač raduje peharu i kao predsednik ''crveno-belih''

  • 1

Kao igrač Crvene zvezde učestvovao je u osvajanju titule šampiona 1993. godine, a sada kao prvi čovek kluba Viktor Jelenić je doživeo da se, posle pune dve decenije, ponovo raduje velikom uspehu kluba - osvajanju treće titule u istoriji i kompletiranju duple krune.

Iako je kao igrač odigrao mnogo teških i važnih mečeva, pogotovo za reprezentaciju, Jelenić ne krije da je osvajanje ove titule jedan od najemotivnijih momenata u njegovoj karijeri.

-  Osvajanje titule i duple krune je stvarno veliki uspeh, najveći u istoriji Crvene zvezde. Ovako nešto emotivno doživljavao sam samo sa reprezentacijom - rekao je Jelenić, koji je ''glavni krivac'' za sjajan tim koji je Zvezda napravila.

- Oformiti ovakav tim je bilo jako teško, ali još veći podvig će biti da se sačuva za sledeću sezonu - zaključak je Jelenića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STUDENT

    16. maj 2013 | 13:28

    Posle dve decenije kako i da ne zaplace ko zna kada ce opet :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA