PRODAJE SE I MITROVIĆ: Prosinečki i Napoli u redu, Partizan traži pet miliona evra

Kako Telegraf saznaje, u Smederevo dolaze Redžep Mamur, direktor Kajzerija, i menadžer vicešampiona Italije sa samo jednim ciljem - da na delu vide 18-godišnjeg napadača crno-belih

  • 1

Sve ima svoju cenu... Insistiranje čelnika fudbalskog kluba Partizan da će se truditi da sačuvaju najbolje igrače za sledeću sezonu možda će uskoro biti na iskušenju. Naime, posle Lazara Markovića, za kojeg se zna da napušta tim iz Humske, dres crno-belih mogao bi da razduži i Aleksandar Mitrović.

Naime, kako saznajemo iz Turske i Italije u sredu stižu čelnici Kajzerija i Napolija. Redžep Mamur, direktor tima koji od ove sezone trenira Robert Prosinečki, i Vito Giardana, menadžer Napolija, biće u Smederevu zbog našeg mladog reprezentativca.

"Zvezda Anadolije", kako zovu tim iz Kajzerija, želi da se pojača kako bi u sledećoj sezoni obezbedio plasman u Ligu Evrope, a Mitrović je prvi pik za napad. Za razliku od Turaka Italijani, učesnici Lige šampiona, dvoume se između dvojice Brazilaca, Velingtona i Nema, igrača Fluminensea i Mitrovića.

Sve u svemu, čelnici Partizana će sesti za sto sa zainteresovanim kupcima, ali pod uslovom da ponuda za 18-godišnjeg napadača bude najmanje pet miliona evra.

(Telegraf)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA