FK NOVI PAZAR: Prvenstvo neregularno, ali ne istupamo iz lige!

Iako su pre dva dana iskazali sumnju da je ugrožena regularnost lige i pretili istupanjem, čelnici kluba su odlučili da završe prvenstvo do kraja

  • 7

Upravni odbor Fudbalskog kluba "Novi Pazar" složio se danas sa konstatacijom Sekretarijata o neregularnosti takmičenja u Superligi, ali nije prihvaćen predlog da klub istupi iz daljeg takmičenja. Naprotiv, navodi se da će Novi Pazar do kraja prvenstva igrati fer i sportski i na taj način pokušati da sačuva status superligaša.

Novopazarci su pre dva dana iskazali sumnju u regularnost Superlige, nakon što su u utakmicama 28. kola njihovi direktni rivali za opstanak, Radnički iz Kragujevca i BSK iz Borče ostvarili pobede, na gostovanjima Slobodi iz Užica (2:0), odnosno Donjem Sremu (1:0).

Portparol Novog Pazara Redžep Korać izjavio je novinarima na Gradskom stadionu da je Upravni odbor tog kluba ocenio da je takmičenje u Superligi Srbije neregularno.

- Upravni odbor se na sednici složio sa Sekretarijatom da je nekoliko poslednjih prvenstvenih kola neregularno. Ipak, odbijen je predlog o istupanju, pa će Novi Pazar pokušati da sportski i pošteno izbori opstanak - rekao je Korać

Upravni odbor doneo je odluku da za sutrašnji meč sa Radom bude besplatan ulaz i pozvao navijače da dođu u najvećem broju do sada.

Dva kola pre kraja Superlige Srbije, Novi Pazar se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa 27 osvojenih bodova, koliko ima i Radnički iz Kragujevca na 14. poziciji, koja vodi u baraž za opstanak.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    21. maj 2013 | 18:35

    Bravo za Pazarce, pokazite da ste VELIKI KLUB i da vam ove sramne namestaljke, sa kojima bi trebalo da se pozabavi UEFA, ne mogu nista, pobedite u naredne dve utakmice i "zapusite" usta svima koji vas mrze, NAPRED PLAVI !

  • Ja to tako

    21. maj 2013 | 19:18

    To i ja kazem, igrajte jos ova dva kola, mi sto zivimo u inostranstvo pobrinucemo se da negativno prezentiramo sramno kolo u jelen super ligi.... Treba poslati i pismo Uefi da se ovo vise nebi desavalo a celnike ovog sramnog kola oterati u nizi rang. Tako se radi u normalnim Drzavama. Ja to tako

  • gagi

    22. maj 2013 | 07:17

    posle utakmice sa Partizanom trebalo je zabraniti postojanje fk novi pazar a vi kukate sto ste dobili mizernu kaznu. slobodno istupite iz lige niste ni dostojni da ucestvujete u nijednoj SRPSKOJ ligi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA