NOVI PROBLEMI: Daudin agent tuži Zvezdu!

"Pošto izbegavaju moje pozive iz kluba, obavestio sam advokata koji sprema tužbu, jer je moj klijnet dobio samo 10 odsto novca za prvu godinu ugovora. Prijavićemo ih FIFA i UEFA" rekao je u razgovoru za "Novosti" Patrik Merk

  • 2

Agent nigerijskog fudbalera Abiole Daude, Šveđanin Partrik Merk rekao je za "Novosti" da će uskoro tužiti Crvenu zvezdu, jer je njegov klijent dobio samo 10 odsto novca za prvu godinu, a da on kao zastupnik nije dobio proviziju za dovođenje igrača.

Merk je istakao da čak nije dobio ni novac za avionsku kartu koju je on lično platio za svog igrača.

Zanimljivo je da je Dauda po dolasku u Zvezdu u februaru pristao da igra za 100.000 evra manje nego što se dogovorio, kako bi izašao u susret klubu koji je u finansijskim problemima.

- Situacija u Zvezdi je neprihvatljiva i želim da se to zna i u Srbiji. Dauda je primio samo deset odsto zarade, a meni još nisu isplatili komisiju, iako su mi obećali da će to uraditi odmah. Dogovor je bio da ako ne plate za mesec dana, provizija naraste za deset odsto, a još nema ništa - rekao je Merk za Novosti.

STOJADINOVIĆ OBEĆAO PARE KAD SE OSVOJI TITULA

On je otkrio da u Zvezdi svi izbegavaju da se jave na njegove pozive.

- Stojadinović mi je pre određenog vremena rekao da će sve biti u redu, samo da osvoje titulu. Iz Zvezde su najavili i da će dobiti novac od "Gasproma", pa da će rešiti dugovanja, ali opet ništa.

- Vidim da od titule nema ništa, a oni izbegavaju moje pozive. Zato sam obavestio advokata koji priprema tužbu. Prijavićemo ih i u FSS i u FIFA. A što se njih tiče, mogu samo da kažem da se tako ne radi. Pa nije vođenje velikog kluba partija pokera - rekao je Merk i dodao:

RASKID UGOVORA NAJLOGIČNIJI

- Ovo nije fer prema Daudi. Nije problem za mene, ja imam i druge igrače, zarađujem, ali njemu je ovo jedini izvor prihoda. Pa što su uopšte ulazili u posao ako nisu sposobni da plate?

Pristao sam i da dam novac za Daudinu avionsku kartu kad su me zamolili i obećali da će mi uskoro refundirati.

- Vrlo je moguće da ćemo posle svega tražiti i raskid ugovora, ali bismo ipak voleli da se sve mirno reši. Abioli je dobro u Beogradu, hteo bi da ostane u Zvezdi, ali ako se ništa ne promeni moraće da ode - poručio je Patrik Merk.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    21. maj 2013 | 22:56

    Dobro, odradio je pola sezone u nasoj filijali, privikao se na nasu ligu i mislim da je sada spreman da dodje u Partizan

  • Урош

    21. maj 2013 | 22:47

    Скролам, и видим вест: ,,Сити понудио 117 милки за Нејмара", и онда видим ово, и сузе ми крену..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA