Sloboda dotukla Zvezdu! (VIDEO)

Užičani potpuno nadigrali pogubljenu ekipu Rikarda Sa Pintua i slavili rezultatom 2:1. Na ruku "crveno-belima" ide poraz Vojvodine u Kragujevcu i sačuvano drugo mesto na tabeli

  • 1

Crvena zvezda se nije oporavila od poraza u večitom derbiju! Na poslednjoj utakmici na "Marakani" ove sezone, "crveno-beli" su pružili očajnu partiju i izgubili od Slobode Point rezultatom 2:1.

Dvostruki strelac bio je Predrag Ranđelović, dok je poraz umanjio Ognjen Mudrinski u završnici meča.

Portugalac Sa Pintu je imao dosta muka u sastavljanju ekipe, s obzirom na to da na raspolaganju nije imao povređenog Darka Lazovića i Nikolu Mikića, a zbog kartona na klupi nije bilo ni kapitena Nenada Milijaša, Mendeša Kadua, Nikole Maksimovića zbog crvenog kartona.

Jedino što je danas išlo na ruku Crvenoj zvezdi je poraz Vojvodine u Kragujevcu od Radničkog  od 2:0. "Lale" imaju i dalje četiri boda zaostatka za "crveno-belima", koje dočekuju u Novom Sadu u poslednjem kolu.

Sedmoplasiranoj ekipi je ova pobeda i neka vrsta satisfakcije za bolan poraz u jesenjem delu šampionata, kada je Zvezda sa dva gola Mudrinskog, od kojih jedan u 93. minutu, preokrenula za trijumf od 2:1.

Na igračima Zvezde vide se posledice poraza u "večitom derbiju". Što zbog igrača koji nisu bili na raspolaganju Sa Pintuu, što zbog motivacije i energije koja je falila momcima u crveno-belim dresovima.

Od početka je viđeno da uvek verni Sever (koji je pevao: "Godine prolaze moje, ja čekam titule tvoje i svakim danom sve više volim te") neće imati mnogo razloga za slavlje. Od početka je Zvezda igrala bezidejno, tek u nekoliko navrata su Luka Milunović i Abiola Dauda davali po koji tračak nade da se može ozbiljno ugroziti Rankovićev gol.

Sloboda je za to vreme uspela čak tri puta da zatrese mrežu u prvih 45 minuta, od čega dva puta iz ofsajda. U 35. minutu ipak stiže "treća sreća", posle katastrofalne greške Uroša Spajića. Pajović je poveo kontru, prošao lako Pantića, i lako dodao do Ranđelovića, koji je lako matirao Bajkovića.

Ništa, ali bukvalno NIŠTA, nije bilo drugačije u drugom poluvremenu. Uveo je Sa Pintu umesto Kasalice Asamou, a ubrzo i mladog Mihajlovića umesto Daude. Sloboda je sve više dobijala na samopouzdanju, pa je konačan krah potvrdio Ranđelović novim golom u 71. minutu.

Tri pasa nisu mogli pošteno da vežu, tako da je razočaranje navijača sa severne tribine sve više raslo. Usledilo je skandiranje "Marš iz Zvezde", "Dobićete batine" uz "Igrate k'o p....". Ipak, "počasni" gol u mreži gostiju stigao je prekasno. Ognjen Mudrinski uspeo je da glavom dobro odreaguje ispred Rankovića na centaršut Milunovića za konačan rezultat 2:1.

Prema svemu viđenom, ne čude gromoglasni zvižduci na kraju utakmice. Igrači su prišli severnoj tribini na "raport", odakle su čak poletele i baklje.

CRVENA ZVEZDA – SLOBODA 1:2

(Mudrinski 83. - Ranđelović 33, 72.)

Stadion: Marakana                Gledalaca: 5.000                          Sudija: Novica Anđelovski (Kačarevo)

CRVENA ZVEZDA: Bajković, Pantić, Spajić, Petković, Mladenović (od 65. Savićević), Mijailović, Milivojević, Kasalica (od 53. Asamoa), Milunović, Dauda (od 61. Mihajlović), Mudrinski.

SLOBODA: Ranković, Vasilić, Lovrić, Knežević (od 80. Purić), Pejović, Pilipović, Gojković, Krstić, Bajić, Tijago, Knežević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boleee

    22. maj 2013 | 19:31

    Ha,ha,ha! Pevao sever godine prolaze moje!!! Dominacija GANCIIIII

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA