Debakl Zvezde u Novom Sadu, Voša se igrala sa klincima (VIDEO)

Ubedljivom pobedom protiv velikog rivala novosadski ''crveno-beli'' nastavili impresivan niz nad Beograđanima koji su i drugi meč ove sezone napustili pognute glave

  • 1

Kako su počeli fudbaleri Crvene zvezde su i završili šampionat - neuspehom! Posle remija na startu prvensta sa Radom (2:2) beogradski ''crveno -beli'' su, u poslednjem kolu Jelen Superlige, doživeli pravi debakl u Novom Sadu i zasluženo izgubili od Vojvodine rezultatom 3:0.

Domaći tim je od početka do kraja bio bolji tim, a Zvezda sa podmlađenim sastavom jednostavno nije mogla ništa da uradi. Strelci za Novosađane bili su Oumaru sa penala u prvom poluvremenu dok su u drugih 45 minuta pogađali Alivodić i Trajković. Bio je ovo treći uzastopni poraz Zvezde posle osam vezanih pobeda od dolaska trenera Rikarada Sa Pintua u klub.

U utakmici bez ikakvog rezultatskog značaja domaći fudbaleri su se mnogo bolje snašli od podmlađenog Zvezdinog tima i po drugi put u sezoni slavili protiv velikog rivala iz Beograda identičnim rezultatom. Zanimljivo, Voša je i prošle sezone uspela oba puta da trijumfuje čime su nastavili impresivan niz u susretima sa Zvezdom.

Vojvodina je krenula silovito već od samog starta. Postigli su Novosađani pogodak u 13. minutu koji je poništen zbog faula strelca Trajkovića nad trećim golmanom Beograđana Milošem Vesićem, inače nekadašnjeg člana Novog Sada. Tokom čitavog poluvremena Voša je bila konkretniji tim što govori u devet šuteva u okvir gola nasuprot jednim udarcem gostiju čiji su napad predvodili Mudrinski, Asamoa i Ožegović.

Kada se činilo da Vojvodina neće uspeti da realizuje bolju igru Oumaru je sjajno istrčao kontru, zaobišao Vesića koji ga je srušio, a za sudiju nije bilo dileme da li je jedanaesterac. Bunili su se gosti zbog ove odluke glavnog sudije i to sa razlogom, ali je Oumaru sigurnim šutem sa bele tačke doneo prednost svom timu. Ipk, stiče se utisak da je Kamenurac vešto iscenirao kontakt sa Vesićem.

Već na samom startu drugog dela Vojvodina je duplirala prednost zahvaljujući sjajnom golu Alivodića, koji je posle pogotka koji je dao Partizanu zatresao i mrežu Zvezde. I posle drugog gola domaći tim je nastavio sa igrama kakvu je tokom čitavog meča pružao.

Terenska inicijativa isplatila se u 74. minutu kada je Trajković posle kornera ponovo matirao Vesića, ali ovoga puta gol je priznat i to je bilo ubedljivih 3:0 za Vojvodinu koja je samo par trenutaka kasnije još jednom zatresla mrežu Zvezde, ali je gol još jednom poništen zbog ofsajda.

Rezultat se do kraja susreta nije menjao i Vojvodina je na kraju zasluženo slavila protiv Crvene zvezde koja će želeti što pre da zaboravi još jednu sezonu bez trofeja.

(Telegraf.rs / M. M.)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA