MOKA: Neka me Hrvati poljube u du*e!

Legenda jugoslovenske košarke besan na ''komšije'' povodom izjava da je Toni Kukoč pre njega trebalo da uđe u Kuću slavnih

  • 8

Zoran Moka Slavnić - čovek bez dlake na jeziku! Oduvek bio i ostaće. Košarkaška legenda Jugoslavije i nekadašnji selektor reprezentacije nedavno je primljen u Kuću slavnih, što dodatno govori o njegovoj veličini koju su Hrvati pokušali da ospore tvrdnjama da je Toni Kukoč trebalo da se nađe na listi ispred Slavnića.

Moka, naravno, nije ostao imun na ove provokacije i putem izjave u "Našim novinama" obratio se ''komšijama''.

- Te maloumnike uz Hrvatske bih javno pitao da li znaju šta je krštenica ili kako oni to već zovu. Pa Kukoč je 19 godina mlađi od mene. Pa šta se plaše da neće ući. Nisu ušli ni Đorđević i Danilović, koji su njegova generacija, pa nije čudo što nije ni on. Hrvati treba u du*e da me ljube jer sam za njihovu košarku uradio više nego svi oni zajedno. Pa ja sam napravio Dražena, Rađu, Kukoča. To su moja deca - rekao je Slavnić.

Poziv koji je Moka nedavno imao iz Hrvatske od uglednog novinara HRT-a Slavka Cvitkovića dodatno ga je razbesneo.

- Rekao sam mu: ''Alo, ustašo, rat je završen''. A tako sam postupio zato što je on na proslavi ''Oluje'' sedeo na tenku i u derilijumu plakao. To vam je kada neko hoće da bude veći katolik od pape - istakao je legenda srpske košarke koji se osvrnuo i čelnike KSS povodom njegovog izbora u Kuću slavnih.

- Sram te bilo, Đilase, nisi mi ni čestitao - obratio se Moka predsedniku KSS.

(Telegraf.rs/ Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA