8

MOKA: Neka me Hrvati poljube u du*e!

Legenda jugoslovenske košarke besan na ''komšije'' povodom izjava da je Toni Kukoč pre njega trebalo da uđe u Kuću slavnih

Zoran Slavnic
Foto: You Tube/Dream House·

Zoran Moka Slavnić – čovek bez dlake na jeziku! Oduvek bio i ostaće. Košarkaška legenda Jugoslavije i nekadašnji selektor reprezentacije nedavno je primljen u Kuću slavnih, što dodatno govori o njegovoj veličini koju su Hrvati pokušali da ospore tvrdnjama da je Toni Kukoč trebalo da se nađe na listi ispred Slavnića.

Moka, naravno, nije ostao imun na ove provokacije i putem izjave u “Našim novinama” obratio se ”komšijama”.

- Te maloumnike uz Hrvatske bih javno pitao da li znaju šta je krštenica ili kako oni to već zovu. Pa Kukoč je 19 godina mlađi od mene. Pa šta se plaše da neće ući. Nisu ušli ni Đorđević i Danilović, koji su njegova generacija, pa nije čudo što nije ni on. Hrvati treba u du*e da me ljube jer sam za njihovu košarku uradio više nego svi oni zajedno. Pa ja sam napravio Dražena, Rađu, Kukoča. To su moja deca – rekao je Slavnić.

Foto: You Tube/RTS zvanični kanal

Foto: You Tube/RTS zvanični kanal

Poziv koji je Moka nedavno imao iz Hrvatske od uglednog novinara HRT-a Slavka Cvitkovića dodatno ga je razbesneo.

- Rekao sam mu: ”Alo, ustašo, rat je završen”. A tako sam postupio zato što je on na proslavi ”Oluje” sedeo na tenku i u derilijumu plakao. To vam je kada neko hoće da bude veći katolik od pape – istakao je legenda srpske košarke koji se osvrnuo i čelnike KSS povodom njegovog izbora u Kuću slavnih.

- Sram te bilo, Đilase, nisi mi ni čestitao - obratio se Moka predsedniku KSS.

(Telegraf.rs/ Naše novine)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Kuća slavnih, Zoran Slavnić
Popularni komentari
 • m
  momcilo

  svaka cast kralju al svaka cast nek si im sve rekao

 • Л
  Лане

  Мока је краљ!

 • P
  Pedja-pfc

  Bravo Majstore!

foto dana

video dana