Tripla kruna za Bajern Minhen! (VIDEO)

Bajern Minhen postao je sedmi tim koji je osvojio triplu krunu! U finalu kupa Nemačke pobedili su Štutgart 3:2 (1:0)

  • 0

BAJERN JE APSOLUTNI VLADAR NEMAČKE I EVROPE! BAVARCI OSVOJILI TRIPLU KRUNU!

Fudbaleri Bajern Minhena postali su tek sedmi tim, a prvi Nemački, koji je osvojio tri takmičenja u jednoj sezoni - Ligu šampiona, prvenstvo i kup Nemačke, koji su osvojili pobedom nad Štutgartom 3:2 (1:0)

U finalu kupa Nemačke, Bavarci su sjajnu igru u u prvom poluvremenu  krunisali pogodkom Tomasa Milera iz penala u 37. minutu, nakon prekršaja nad Filipom Lamom.

U nastavku fudbaleri iz Minhena postigli su još dva pogodka, a strelac oba gola bio je Mario Gomez. Prvi na asistenciju Lama, a kod drugog asistent je bio strelac prvog gola, Tomas Miler.

Ni nakon vođstva Bajerna od 3:0 igrači Štutgarta se nisu predavali i sa dva gola Harnika uspeli su da meč uvedu u neizvesnu završnicu, ali nei da naprave preokret.

Svakom igraču bavarske ekipe pripašće po 400. 000 evra za uspeh koji su postigli u ovoj sezoni, a procenjuje se da će od UEFA i ostalih sponzora elitnog takmičenja Bajern inkasirati gotovo 60 miliona evra!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA