CRNO-BELI: Prosinečki na klupi Bešiktaša!

Nekadašnji Zvezdin trener se navodno dogovorio sa istanbulskim klubom, kome nije promaklo kakav je uspeh hrvatski stručnjak imao sa Kajzerijem

  • 2

Bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki napustiće klupu turskog Kajzerija i preuzeti ekipu Bešiktaša!

Hrvatski trener, koji je nedavno odbio da preuzme PAOK, navodno se već dogovorio sa predsednikom kluba Fikretom Ormanom, prenosi list "Fanatik".

- Prosinečki je poverio prijateljima da se pre odlaska na odmor dogovorio sa Bešiktašem. Vrlo je zainteresovan da učestvuje u projektu stvaranja velikog tima - preneo je "Fanatik" reči izvora bliskog klubu.

Upravi trećeplasirane ekipe turskog prvenstva nije promaklo to što je Prosinečki sa Kajzerijem zauzeo peto mesto pošto ih je preuzeo dok su se borili za opstanak, čime je izjednačio najbolji plasman u istoriji.

Bešiktaš će naredne sezone igrati i u Ligi Evrope, a pretpostavlja se da će klub pojačati Andrej Aršavin, kao i Duško Tošić iz Genčlerbirligija. Mediji, takođe, u istanbulski klub dovode defanzivca Partizana Ivana Ivanova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA