ZVANIČNO: Murinjo u Čelsiju do 2017!

- Naš cilj je da klub nastavi da ide napred, postiže velike sportske uspehe. Sa Murinjom, koji je bio naš jedini kadidat, verujem da to možemo da ostvarimo - rekao je direktor "plavaca"

  • 1

Prema svim očekivanjima Žoze Murinjo je stigao u London i ekspresno predstavljen kao novi trener Čelsija. Kontroverzni i ponekad prepotentni portugalski stručnjak potpisao je četvorogodišnji ugovor sa "plavcima".

Murinjo je u prvom mandatu na klupi tima sa "Stamford bridža" proveo tri godine i tada je Romanu Abramoviču, sa kojim ima specifičan odnos, doneo dve titule Premijer lige, FA kup i dva Liga kupa.

- Oduševljeni smo što možemo još jednom da poželimo dobrodošlicu Žozeu Murinju - rekao je Ron Gurlej, direktor tima i dodao:

- Naš cilj je da klub nastavi da ide napred, postiže velike sportske uspehe. Sa Murinjom, koji je bio naš jedini kadidat, verujem da to možemo da ostvarimo.

Od momenta kada je napustio Čelsi Žoze je radio u Interu i Realu sa kojima je osvojio Ligu šampiona, tri nacionalna šampionata i dva kupa.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikac

    3. jun 2013 | 16:22

    On se vratio!!! Osvajamo ove sezone minimum 2 trofeja. Pretpostavljam F.A. Kup i Ligu Sampiona....a u ligi msm da cemo biti drugi iza Man.Jun. Liga Kup stizemo do 1/4 finala, jer ce nam biti gust raspored, tako da nam to takmicenje nece znaciti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA