ZAVRŠEN ''MARATON'' NA MARAKANI: Stojadinović ostaje, Zvezda ima prečih problema!

Prema rečima potpredsednika crveno - belih Nebojše Čovića status sportskog direktora uopšte nije bio na tapetu

  • 1

Maratonski sastanak čelnika Crvene zvezde završen je posle skoro sedam sati ''raspravljanja''. Na tapetu su bila mnoga goruća pitanja kao i to da li Zoran Stojadinović ostaje u klubu na mestu sportskog direktora?

- Uopšte nije bilo rasprave o smeni sportskog direktora, to uopšte nije bila tema sastanka. Imamo toliko drugih važnijih problema, na primer, kako premostiti ovu lavinu koja stiže sa svih strana - rekao je Čović, dok je Stojadinović vrlo brzo otišao sa stadiona.

Stekao se utisak da se u jednom trenutku povela žučna rasprava na ''Marakani'' kao i da je bilo prepirki među članovima uprave.

- Vežbamo slogu. Ima problema i nervoze, ali to je normalno s obzirom na situaciju u klubu. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali nisam primetio da ima podela na sportski i politički sektor - naglasio je Čović, a zatim se osvrnuo i na rad Uprave kluba, kao i pitanje o ugovorima igrača

- Nije bilo priče o ugovorima, detaljni razgovori i sa igračima i menadžerima nam tek predstoje. Što se uprave tiče, ona mora da se zasniva na poverenju. Ima dosta različitih ljudi, ali vežbamo poverenje između sebe - zaključio je Čović.

(Telegraf.rs/mojacrvenazvezda)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA