APSOLUTNI HIT: Bertans na srpskom o pobedi nad Zvezdom (VIDEO)

Mladi Letonac je toliko bio srećan posle ubedljive pobede nad Zvezdom da je progovorio na našem jeziku

  • 3

Košarkaš Partizana Davis Bertans iznenadio je sve novinare posle večitog derbija u prvom meču finala plej-ofa pošto je izjavu dao na čistom srpskom.

Bertans je inače Letonac i njegov jezik nema nikavih sličnosti sa srpskim, jer pripada grupi baltičkih jezika, i zato mu je bilo mnogo teže nego nekom ko dolazi sa engleskog ili francuskog govornog područja.

Bertans toliko dobro priča srpski da preti da ugrozi bivšeg asa Partizana, Čeha Jana Veselog koji je pričao odlično...

Košarkaš Partizana je istakao da je utakmica rešena na početku kada su "crno-beli" poveli i iz igre isključili kapitena Zvezde Rakočevića.

- Počeli smo mnogo dobro u napadu i odbrani. Isključili smo iz igre Rakočevića u prvih 10 minuta. U drugom poluvremenu smo izgubili ritam, ali smo se vratili sa velikom energijom i stekli 15 poena, a zatim i 20 i to je bio kraj utakmice - kazao je Bertans, i dodao:

- Treba da zaboravimo ovaj meč, da se spremimo za petak kada igramo drugi meč pred Zvezdinim navijačima - poručio je igrač Partizana.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA