ALEKS MARIĆ ZA TELEGRAF: Voleo bih da igram protiv Partizana i Zvezde u Evroligi (VIDEO)

Bivši centar Partizana čim je stigao u Beograd došao na derbi finala plej-ofa kako bi bodrio crno-bele

  • 0

Košarkaš Lokomotive Aleksandar Marić stigao je u ponedeljak u Beograd i odmah je došao na derbi meč u finalu plej-ofa između Partizana i Crvene zvezde. Bivši centar Partizana bio je oduševljen atmosferom u Pioniru i verovao je da crno-beli mogu do titule, ali nisu uspeli da pobede Zvezdu.

Marić je istakao da mu je drago što oba tima igraju Evroligu sledeće sezone i želeo bih da se Lokomotiva sastane sa Partizanom i Zvezdom u grupi ili bar u TOP 16 fazi.

- Stigao sam  ponedeljak u Beograd i odmah sam požurio na utakmicu da bodrim Partizan. Atmosfera je kao i uvek bila fenomenalna, a jako teška i neizvesna utakmica do samog kraja. - kaže Marić za Telegraf.

Ipak, on je oduševljen mladim i perspektivnim timom koji ima Duško Vujošević, a koji je već osvojio jedan trofej.

- Fenomenalan uspeh su postigli osvajanjem ABA lige. To je poznati sistem Partizana, a Dule je majstor da izvuče od mladih igrača maksimum i da ih nauči mnogim stvarima. Imaju perspektivan tim, sa  Lučić kao najiskusnijim iako je i on mlad - kaže Marić.

Australijski reprezentativac je istakao da je zadovoljan proteklom sezonom u Lokomotivi koja je osvojila Evrokup.

- Zadovoljan sam sezonomn, vratio sam se na parket i igrao čak i više nego što sam igrao poslednje dve sezone. Osvojili smo Evrokup, igrali finale VTB lige i mislim da je bila uspešna sezona. Sad nam ostaje da se spremimo za Evroligu -kaže Marić i dodaje:

- Ostajem još godinu dana Lokomotivi, voleo bih da se sastanemo sa Partizanom u Evroligi, a ne bih imao ništa protiv ni da budemo u grupi s Zvezdom. Ali videćemo, ima još dosta vremena do toga - rekao je Marić.

(D. Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA