Vaterpolisti Srbije rasturili Kinu!

Na prvom meču završnog turnira Svetske lige koji se održava u ruskom Čeljabinsku, izabranici Dejana Savića slavili rezultatom 13:5

  • 0

Vaterpolo reprezentacija Srbije uspešno je startovala na završnom turniru Svetske lige koji se održava u ruskom Čeljabinsku, pošto je ubedljivo savladala selekciju Kine sa 13:5.

Srpski vaterpolisti su u Rusiju otišli nekompletni, jer selektor Dejan Savić nije poveo Andriju Prlainovića, Duška Pijetlovića i Borisa Vapenskog, koji će se timu pridružiti po povratku iz Rusije.

Najpozitivnija stvar je to što igrači tokom utakmice nisu osetili umor od jakog rada na treninzima - rekao je selektor Dejan Savić.

- Zanimljiva je bila poslednja četvrtina, jer igre nije ni bilo, ali nema potrebe da komentarišem suđenje. U svakom slučaju probali smo neke stvari. Čeka nas Rusija, nastavljamo uporedo sa jakim treninzima - rekao  je Savić.

Izabranici Dejana Savića u sredu u drugom kolu B grupe od 15.15 sati po našem vremenu igraju protiv domaćina Rusije, a takmičenje završavaju u četvrtak od 10 sati protiv Brazila.

U A grupi su SAD, Crna Gora, Japan i Mađarska.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA