DEFINITIVNO: Filip Janković pet godina u Parmi!

Tim iz Italije imao nameru da mladog fudbalera ostavi još godinu dana u Srbiji na pozajmici, ali ih je velika kriza Crvene zvezde naterala da ga već ove sezone priključe sastavu

  • 0

Filip Janković i definitivno u Parmi! Kako prenose italijanski mediji doskorašnji fudbaler Crvene zvezde potpisao je petogodišnji ugovor sa klubom iz Emilije.

Odlazak Jankovića, koji je zbog neisplaćenih obaveza dobio raskid ugovora, u finansijskom smislu neće mnogo pomoći Zvezdi koja će dobiti samo ono što joj sleduje po FIFA propisima.

Parma, koju sa klupe predvodi italijanski stručnjak Roberto Donadoni, prvobitno je imala ideju da mladog fudbalera ostavi na pozajmici u Srbiji još jednu godinu, ali ih je velika kriza crveno - belih i neisplaćivanje plata Jankoviću naterala da ga već ovog leta priključe prvom timu.

Janković je do sada odigrao samo tri meča za prvi tim Zvezde (po jedan u prvenstvu, kupu i Evropi), a ostaće upamćen kao najmlađi debitant Zvezde u evrokupovima s obzirom da je ušao u igru u meču sa Ventspilsom 2011. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA