PARAGVAJ SE LOMI: Larisa Rikelme ili Lilian Ruiz (FOTO)

Najpoznatija navijačica na planeti koja je slavu stekla provokativnim pojavljivanjem na SP u Južnoj Africi dobija ozbiljnu konkurenciju u vidu svoje zemljakinje i atraktivnog tom modela

  • 5

Larisa Rikelme ima novog protivnika - i to ni više ni manje nego u Paragvaju! Devojka koja je postala popularna posle Svetskog prvenstva u Južnoj Africi kao jedna od najatraktivnijih navijačica dobila je ozbiljnu konkurenciju u vidu Lilian Ruiz.

Atraktivna Lilian, veliki fan Olimpije iz Asunsiona, ima za cilj da sa prvog mesta najatraktivnije navijačice skine sa trona svoju zemljakinju koja je u ovom momentu svakako najpopularniji ženski fan na planeti.

Međutim, ovaj atraktivni top model će imati veoma težak zadatak da se dokaže s obzirom na to da će SP u Brazilu sasvim sigurno proteći bez Paragvaja. Ali, Lilian ističe da će i pored toga zdušno nastaviti da bodri nacionalni tim.

Ipak, tuga zbog neodlaska na SP vrlo brzo je napustila lice ove atraktivne plavuše koja je rešila da obraduje muški deo navijačke populacije tako što se skinula za magazin Maxim.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA