Radonjiću otkaz, Duško Ivanović preuzima Zvezdu?

Nekadašnji trener Barselone i Kahe Laboral prvi pik da preuzme klupu ''crveno-belih''. Jedini problem predstavljaju visoka primanja koja Crnogorac traži

  • 20

Izgleda da je vrelo leto na Malom Kalemegdanu uveliko počelo. Posle dovođenja prvog pojačanja za narednu sezonu u vidu Jake Blažića, čelnici KK Crvena zvezda su izgleda odlučili i da promene trenera.

Kako ''Naše novine'' nezvanično saznaju, prvi kandidat na zameni Dejana Radonjića na klupi ''crveno-belih'' jeste nekadašnji trener Barselone i Kahe Laboral Duško Ivanović.

- Smena Radonjića je gotovo sigurna. Klub već neko vreme pregovara sa Ivanovćem čiji je jedini problem što traži 400.000 evra po sezoni plus bonuse za osvajanje domaćih takmičenja i značajniji plasman u Evroligi, što je za Zvezdu previše. Međutim, crnogorski stručnjak je spreman za kompromise - istakao je neimenovani izvor iz kluba za ''Naše novine''.

Pored toga, Zvezda bi trebalo da dobije i nova igračka pojačanja. Kao prve opcije figuriraju Deril Stroberi iz Cibone, Predrag Šuput iz Cedevite i Nikola Dragović iz Avelina, dok najviše muka zadaje Darko Miličić, koji traži 600.000 evra po sezoni.

- Zvezda je posle meča sa Cibonom kontaktirala s Derilovim agentm koji je rekao da će pregovarati ukoliko ''crveno-beli'' obezbede Evroligu. Pored njega, zbog teškog finansijskog stanja u Cedeviti, blizu Malog Kalemegdana je i nekadašnji košarkaš Partizana Predrag Šuput, kao i Nikola Dragović. Miličić traži 600 hiljada evra i zasad je taj transfer neostvariv - istakao je izvor.

(Telegraf.rs/Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Verni navijac

    18. jun 2013 | 07:58

    Tako sto se posle 12 godina trpanja para samo u partizan sad sve sliva u nasu kasu

  • Boki

    18. jun 2013 | 03:58

    Zivim u inostranstvu i non-stop pratim sta se dogadja u evropskoj kosarci a pogotovo kod nas. Neka mi neko samo objasni kako to da klub koji je pred bankrotom odjednom postaje najskuplji na balkanu a pritom drzava propada?

  • sasa

    18. jun 2013 | 08:53

    Voli zvezdu pa puk 600000 eura

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA