Čović demantovao odlazak Radonjića iz Zvezde!

Presednik Crvene zvezde rečenicom "To su gluposti" rekao šta misli o spekulacijama pojedinih medija

  • 5

Dejan Radonjić ostaje trener Zvezde! Iako su pojedini mediji (Naše novine i Blic) najavili da će trofejni Duško Ivanović sesti na klupu beogradskog evroligaša tokom letnje pauze, predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je kratkom i jasnom izjavom Telegrafu razbio spekulacije o trećoj promeni trenera u klubu za nepunih godinu dana.

- To su gluposti!!! - odgovorio nam je u SMS poruci Nebijša Čović.

Kasnije se klub obratio i zvaničnim saopštenjem

"KK Crvena zvezda Telekom ima trenera, za neupućene ili nedovoljno obaveštene to je Dejan Radonjić koji ima važeći ugovor i maksimalnu podršku i poverenje kompletnog rukovodstva. A, o tome ko će igrati u Zvezdi odlučuje isključivo stručni štab zajedno sa upravom, a ne čaršija," stoji u saopštenju.

To dakle znači da će tim za najjače evropsko klupsko takmičenje i defenitivno formirati Dejan Radonjić koji je Crvenu zvezdu preuzeo neposredno pred završni turnir ABA lige.

Radonjić je u Beogradu pregovarao sa Jakom Blažičem, koji je prvi intervjuu srpskim medijima dao našem portalu.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dovla

    18. jun 2013 | 11:38

    Steta mislim da Radonjic nije kapacitet za Evroligu!

  • Dejan

    18. jun 2013 | 12:00

    E jbg ja se ponadao...Radonjicu pojma nemas..Odrzao ti Dule coravi chas iz kosarke...trojka na zonu pa ako ide ide ako ne jbg...Teraj to nebojsha...ne mozes bez trenera u evroligu...kari sa onim indijancima usao u finale prosle godine aa ovom ekipom bi sve uzeo...

  • Milena

    18. jun 2013 | 13:15

    Ako bre, Radonjic nas je karao svake godine sa manjim budzetom i losim navijacima u pg!!! On je odličan trener! A on nije odgovoran za ovu sezonu! Ako bude omanuo sledeće godine, kada on bude sastavljao tim, tada ga možemo kritikovati! DO TADA, AKO STE PRAVE DELIJE, STANITE IZA SVOJIH IGRAČA I TRENERA!!!! <3 CZ <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA