AKSENTIJEVIĆ: Hvala Partizanu na novoj prilici! (FOTO)

Bivši fudbaler "crno-belih" zvanično predstavljen na pres konferenciji povodom povratka u klub iz Humske

  • 1

Nikola Aksentijević, defanzivac fudbalskog kluba Partizan, je prošlog leta potpisao za holandski Vitese, ali nije uspeo da se izbori za mesto u timu, pa je sportski sektor "crno-belih" hitno reagovao i pozvao igrača da se vrati u klub iz Humske, a transfer je zvanično i potvrđen pred medijima.

Dogovor je postignut i Nikola je prošao preglede, potpisao jednogodišnju pozajmicu za Partizan, obukao svoj dres sa brojem 13 i predstavljen javnosti na pres konferenciji u društvu sportskog direktora Alberta Nađa.

- Hvala mom klubu što mi je pružio novu priliku da se iskažem. Nadam se da ću opravdati poverenje ljudi iz kluba, iako je iza mene teška godina. Siguran sam da će ova koja je ispred mene biti mnogo uspešnija i za mene i za Partizan - izjavio je Aksentijević.

Takođe nije preskočio da prokomentariše svoj status u Viteseu.

- U Viteseu sam trenirao sa prvim timom, a igrao sam svakog ponedeljka za rezervni sastav. Tu sam pružao dobre partije i znatno popravio igru u odbrani. Već mi se ostvario san da obučem "crno-beli" dres i sad mi je san da zaigram u Ligi šampiona. Nadam se da ćemo imati šansu da se plasiramo.

Albert Nađ rekao je da je cilj kluba da vrati svoju decu i da se nada da će Aksentijević doprineti ostvarivanju zacrtanih ciljeva.

 - Nikola zna svoje obaveze i zna šta znači igrati u Partizanu. On je možda premlad otišao u inostranstvo i nije uspeo da se navikne. Ovo će mu možda biti i prilika da se svojim igrama ponovo preporuči Viteseu - kazao je Nađ

(Telegraf.rs / sr.partizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    22. jun 2013 | 02:45

    I sta sad valja Partizan .... pa cim neko ponudi crkavicu odma paljba....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA