Brajant došao u Brazil da upozna Nejmara i Ronaldinja!

Slavna NBA zvezda će prisustvovati meču Kupa konfederacija, a posle duela u planu su susreti i sa novom i sa bivšom zvezdom Barselone

  • 0

Jedan od najboljih košarkaša u NBA istoriji, Kobi Brajant će prisustvovati fudbalskoj utakmici Kupa konfederacija između Brazila i Italije, povodom čega je izrazio želju da upozna reprezentativca "karioka" Nejmra koga poredi sa sobom iz mlađih dana.

Lider Los Anđeles Lejkersa kaže da je situacija slična pošto su njega su na početku karijere nazivali naslednikom najboljeg igrača svih vremena Majklom Džordanom i tako mu stvarali pritisak koji danas ima mladi Brazilac pošto ga španski mediji porede sa Peletom.

- Najvažnije je da bude svoj. Često vidim kako mladi sportisti izgube fokus zbog prevelike brige. Samo o igri treba da misli. Setite se kako je stigao do trenutne pozicije - izjavio je Brajant.

Ovaj košarkaš je dodao kako želi da upozna novog fudbalera Barselone.

- Ne poznajem Nejmara za sada, ali nadam se da ću imati priliku za upoznavanje posle utakmice - rekao je Kobi.

KOBI POSLE NEJMARA UPOZNAJE RONALDINJA!

Brajant će posle meča Kupa konfederacija zajedno sa Ronaldinjom učestvovati u jednom događaju u Rio de Žaneiru.

- Ronaldinjo je fenomenalan. Ima veliku kreativnost i maštu. Kod kuće sa ćerkama obožavam da gledam kako on igra i kako se kreće - nahvalio je Kobi napadača Atletiko Mineira.

Na pitanje za koga će navijati, Brazil ili Italiju odgovorio je da je neutralan i da navija samo za SAD.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA