EDI GRANT: Napisaću pesmu Partizanu, hoću da igram za crno-bele!

Poznati rege muzičar u Humskoj posetio "svoj" Partizan i odgovarao na zanimljiva pitanja novinara. "Zaljubio sam se na prvi pogled u klub"

  • 9

Partizan je u četvrtak ugostio jednog od svojih najpoznatijin navijača, legendu rege muzike Edija Granta. U Humskoj se 65-godišnji muzičar iz Gvajane pojavio pred novinarima, a posle konferencije, na terenu stadiona Partizana slikao se sa najmlađima, da bi zatim i obišao trofejnu salu srpskog šampiona.

Jedan od tviraca najvećih hitova muzike, koja potiče sa Jamajke, nije imao dilemu kada je prvi put odgledao utakmicu Partizana.

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Prisustvovao sam fudbalskom meču Partizan - Rijeka (3:1) 1999. godine. Video sam hiljade mečeva, ali malo njih je ostavilo takav utisak kao Partizan tada. Zbog toga što ne potičem iz ovih krajeva nisam znao ko je koji klub, ali sam odmah shvatio ko mi se sviđa. Moram da pomenem da su fanovi Partizana jako posebni i ostavili su jako dobar utisak na mene - rekao je Grant.

Činjenica je da je tokom ranijeg boravka u Beogradu Grant sarađivao sa Borom Đorđevićem koji je istakao da će ''prevaspitati'' legendarnog muzičara.

- Ima mnogo velikih timova, ali je samo jedan pobednik. Ako podržavate neki klub, želite da on pobedi, a ja podržavam Partizan - pokušao je da Grant da objasni za koga mu srce kuca i dodao:

- Možda jednog dana napišem pesmu o Partizanu, zavisi od trenutka kada naiđu emocije. Kada naiđe emocija, oseti se energija i ukaže prilika. Slično je sa momentom kada ti dođe da glasno kažeš Partizan šampion.

Popularni muzičar priznaje da otkako živi na Barbadosu ne prati toliko fudbalsku scenu u Srbiji i da mu to smeta s obzirom da informacije o Partizanu nalazi tokom raznih putovanja.

- Mnogo puta sam gledao Partizan dok sam živeo u Engleskoj, ali od kako sam na Barbadosu, nemam mnogo imformacija o srpskom fudbalu, što je svakako sramota. Međutim, kada putujem kroz Evropu imam priliku da čitam vesti. Tako sam pročitao o kraju uspešne sezone. O situaciji u vašem fudbalu i da su se "crno-beli" izjednačili sa Zvezdom po broju titula - istakao je Grant i iskreno priznao:

- Ne poznajem mnogo igrača, upravo iz razloga što teško pamtim imena. Stekao sam utisak da "crno-beli" imaju mnogo mladih igrača, a najviše mi se sviđa Mitrović.

Grant je poznat i kao veliki ljubitelj ženskog fudbala, a informacija da se Partizan ne takmiči u ovoj ''disciplini'' rastužila je gosta u Humskoj.

- Žao mi je što nemamo ženski klub, a meni bi bila čast da zaigram za veterane Partizana. Ne brinite se uigran sam, svaki drugi dan idem u teretanu - kroz smeh je završio Edi Grant.

(M. Marić / S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrs.No

    27. jun 2013 | 15:07

    Neko ima Edi Granta, neko Acu Šmrkasa..... Life is a Bitch....

  • MikiGrobar

    27. jun 2013 | 14:22

    Sa kojim se pravom sekundarci nekome rugaju........ 2344 aj zdravo

  • gradjanin

    27. jun 2013 | 14:15

    E moji slepci covek je doziveo srcani udar u 23 godini on ne sme ni da pomisli da pusi travu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA