CRNOGORSKI GALAKTIKOS: Real vidi u Jovetiću novog Mijatovića! (VIDEO)

"Kraljevski klub" je spreman da za dovođenje crnogorskog špica plati čak 22 miliona evra

  • 1

Stevan Jovetić bi od ovog leta mogao da postane novi napadač madridskog Reala.

Prema pisanju španskih medija, "kraljevski klub" je spreman da za dovođenje crnogorskog špica plati čak 22 miliona evra.

Ovaj 22-godišnji napadač Fiorentine na meti je i Juventusa koji je nudio klubu iz Firence sličan iznos za njegov transfer, ali su čelnici "viole" to odbili, nadajući se da će neko izdvojiti 30 miliona evra. Nećkanje "stare dame" iz Torina nateralo je čelnike Reala da munjevito povuku konkretan potez i ponude pomenuti iznos.

Jovetić, koji je seniorsku karijeru počeo u Partizanu, odigrao je 80 mečeva za beogradske "crno-bele" i bio strelac 28 golova. U Fiorentini je od 2008, od kada je nastupio 134 puta za "violu" i 40 puta zatresao mreže rivala.

Poslednji Podgoričanin koji je zaigrao za Real bio je Predrag Mijatović, koji je u finalu Lige šampiona 1998. postigao pobedonosni gol za "kraljevski klub" upravo protiv Juventusa, donevši tako Realu prvu titulu klupskog prvaka Evrope posle 32 godine pauze od prethodne, šeste u istoriji Madriđana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA