Košarkaška brutalnost u Srbiji: Pogledajte nokaut usred meča! (VIDEO)

Naizgled običan, miran meč poslednjeg kola ligaškog takmičenja pretvorio se u scenu surovosti nalik onima koje se mogu videti u MMA borbama

  • 7

Na utakmici Letnje košarkaške lige Srema, grupa Zapad, između Partizana iz Šida i Rudara iz Vrdnika viđen je jeziv potez domaćeg košarkaša Vukašina Jandrića, koji je laktom udario u glavu svog rivala, nokautiravši ga.

Naizgled običan, miran meč poslednjeg kola ligaškog takmičenja pretvorio se u scenu surovosti nalik onima koje se mogu videti u MMA borbama. Iako su Šiđani odavno obezbedili prvo mesto, a pritom su nastupali protiv novajlije u ligi koji je samo igrao za čast, pri vođstvu od 20 poena razlike na početku treće četvrtine, Jandrić je uradio nešto nezamislivo.

Iznerviran zbog nekoliko kontakata, košarkaš Partizana iz Šida u jednom trenutku je podigao ruke uvis, a onda udario laktom u glavu Miću Radoševića!

Nasilnik je odmah isključen, nastala je gužva na terenu, ali se sve ipak brzo smirilo, uz tehničku grešku dosuđenu klupi gostiju koji su na kraju poraženi sa 106:71.

Kako ističu u Rudaru, ni Vukašin Jandrić ni KK Partizan Šid nisu uputili nikakvo izvinjenje udarenom igraču. Klub iz Vrdnika najavljuje borbu da se nasilniku izrekne što veća kazna, ističući da takvim potezima nije mesto na košarkaškom terenu. U prilog svojih tvrdnji planiraju objavljivanje čitave utakmice, koju su sudile Aleksandra Kostadinović i Ljubica Smiljanić, a delegat bio Miodrag Novaković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G-Man

    2. jul 2013 | 11:35

    Sta 3 godine??? Dozivotno!!!!! KRETEN!!!

  • ale

    2. jul 2013 | 11:05

    Zabrana igranja zvanicnih utakmica na 3 godine pa neka razmisli sta je uradio govedo.

  • ale

    2. jul 2013 | 13:42

    MILOSEVAC ...idi tuci se ko ti brani, upropasti karieru, zivot i sve zbog provokacija ajde zbogtoga i jesmo tu gde jesmo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA