ČOVIĆ: Ako nas pritiskaju Zvezda može da proglasi bankrot, pa neće dobiti ništa!

Potpredsednik FK Crvena zvezda upozorava poverice da imaju poverenja u upravu, jer im je to jedini način da dobiju novac

  • 19

Nebojša Čović, potpredsednik FK Crvena zvezda, kaže da klub ima rešenje za aktuelna potraživanja novca, ali upozorava poverioce da ne postavljaju nerealne zahteve.

- Očigledno je da nas stalno pritiskaju. Ne kažem da ne postoje iz prethodnog perioda, ali dobar deo je izmiren i ne mogu da shvatim klubove i igrače da indirektno žele da naude Zvezdi. Njihovi advokati stalno opominju Disciplinsku komisiju FSS da nam onemogući da igramo na međunarodnoj sceni - rekao je Čović za Sport i nagovestio da bi "crveno-beli" mogli da okrenu list.

- Sa moje strane ovakvoj igri došao je kraj. Ta gospoda moraju da budu svesna da možemo da proglasimo bankrot, a onda ništa. Moj savet im je da budu kooperativni i samo tako mogu da očekuju naplate. Treba da imaju poverenje, jer da nije došla ova uprava verovatno ne bi dobili ništa. Zbog brojnih priča bez osnova uskoro spremamo precizne podatke koliko su klubovi i igrači do sada dobili - najavio je potpredsednik Zvezde.

- Nije u pitanju veliki novac, ali treba da se ispoštuje naš predlog da sve bude na nekoliko rata. Jagodina, užička Sloboda, Janković, Vilotić i Dimitrijević su aktuelni u ovom periodu, a u četvrtak su Jagodinci tokom dana dobili 100.000 evra na račun, čime priču polako stavljamo u arhivu - kaže Čović.

(Telegraf.rs / Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perikle

    6. jul 2013 | 14:51

    Tako je Coki!

  • Rudar

    6. jul 2013 | 14:06

    Ti bi od mene dobio 2 samara,propali politicaru.

  • Navijac

    6. jul 2013 | 13:56

    Jadna je ta Zvezda kada joj ti resavas finansije. Pa kako da ti veruju kada ste platili Daudi a ostalim igracima nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA