STOJKOVIĆ: Bušili mi transfer u Konju, muka mi je od svega

- Kad imam nešto dogovoreno, a onda me okrene 3.000 različitih ljudi, koji baš tada sede sa predsednikom kluba i kažu da ne može da se završi bez njihovog učešća i posredovanja - rekao je golman Partizana

  • 7

Posle prvog odrađenog treninga sa saigračima od početka priprema, golman Partizana Vladimir Stojković otvoreno je priznao novinarima da mu je bio potreban odmor "od svega" što ga je zadesilo u ovom prelaznom roku.

Podsetimo, Stojković je već posle "derbija" koji je rešio šampiona Srbije napomenuo da će napustiti "crno-bele", a prethodnih dana mu je propao transfer u tursku Konju.

- Nisam se krio, samo sam želeo da se odmorim od svega. Što se tiče priče o transferu, prve dve opcije su propale već uvodnih dana, a to nije bila Konja. Kad se umešalo 300 ljudi i kada je već takva situacija, bolje da se pokvari nego da se završi na takav način - rekao je Stojković, a prenosi "Mozzart Sport".

- Ne znam iz kog razloga je to propalo, da li finansijskog ili nekog drugog, ali nisam želeo na silu tamo (u Konju). I tu se izmešalo 300 menadžera, struja i različitih priča. Toliko da me od svega boli glava. Kad imam nešto dogovoreno, a onda me okrene 3.000 različitih ljudi, koji baš tada sede sa predsednikom kluba i kažu da ne može da se završi bez njihovog učešća i posredovanja. Kada jedan posao privodi kraju, odmah se javi drugi i buši. Od svega mi je muka i zato sam se distancirao.

Do kraja prelaznog roka ima još dosta, a Stojković ne može da kaže da li će napustiti Partizan.

- Tu sam, spreman sam, treniram i ne mogu da kažem da li je realno ili ne da napustim Partizan, jer posle svega niko ne može da garantuje šta će se desiti. Naravno da postoji mogućnost da ostanem, ali videćemo još. Milsim da ću prvo kolo kvalifikacija preskočiti, ali ostajem da treniram i da se još bolje spremim - rekao je golman srpskog šampiona, dodajući:

- Ja imam takvu glavu da ništa ne može da me poremeti. Sve što može da se dogodi nekome, mene je zadesilo. Bilo je ludačkih i bolnih situacija, ali me nijedna nije izbacila iz takta i već sam oguglao na sve - rekao je Stojković.

Vuk Rašović definitivno neće računati na Stojkovića u mečevima sa Širakom, naredne srede, kada gostuju u Jermeniji, ali ni u revanšu.

(Telegraf.rs/Izvor: Mozzart Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA