BEKRIĆ: Ova medalja je najlepše što mi se desilo u životu!

Evropski šampion među mlađim seniorima na 400 metara sa preponama istakao je nadu da će njegov uspeh u Finskoj privući što više mališana da se bave atletikom

  • 2

Posle velikog uspeha u Finskoj i osvajanja zlatne medalje u trci na 400 metara sa preponama, srpski atletičar Emir Bekrić istakao da je istrčao savršenu trku.

- Malo je reći da sam prezadovoljan, tri trke u tri dana zaista nije mala stvar - rekao je Bekrić posle pobede.

- Ovo je nešto najlepše što mi se desilo u životu. Što je najbitnije za mene, naučio sam kako da trčim sa najboljim trkačima sveta, i zaista mogu reći da je ovo za mene bila savršena trka. Nadam se da će ovo privući što više mališana da se bave atletikom, jer ovo je zaista veliki pomak za mene, ali i za našu kraljicu sportova, atletiku. Presrećan sam - izjavio je naš državni rekorder na 400m prepone.

ALISA MARIĆ: ULILI STE NAM NOVU NADU

Ministarka omladine i sporta u vladi Srbije Alisa Marić čestitala je Bekriću osvajanje zlatne medalje na prvenstvu Evrope za mlađe seniore u Tampereu.

- Obradovali ste nas zlatnom medaljom i izvanrednim rezultatom kojim ste postavili državni rekord i ulili nam novu nadu da ''kraljica sportova'' ima sjajnu budućnost u našoj zemlji - poručila je Marićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA