Petar Grbić stiže na pozajmicu u Partizan! (VIDEO)

Fudbaler Olimpijakosa, koji je prethodnu sezonu odigrao za OFK Beograd, od nedelje trenira sa "crno-belima" koji će u narednim danima obaviti sve formalnosti vezane za pozajmicu

  • 1

Fudbalski klub Partizan objavio je da će ga u narednoj sezoni pojačati Petar Grbić (24), igrač Olimpijakosa koji dolazi na pozajmicu.

Grbić je u prethodnom šampionatu nastupao za OFK Beograd, takođe kao pozajmljeni igrač grčkog šampiona. Crnogorski napadač i povremeni reprezentativac postigao je sedam golova u 22 prvenstvena nastupa za "romantičare".

Grbić će se već u nedelju pridružiti "crno-belima" na treningu, a sve formalnosti sa Olimpijakosom trebalo bi da budu regulisane u toku naredne sedmice.

Grbić je profesionalnu karijeru počeo u Mladosti iz Podgorice, nastavio je u Mogrenu, a kao pozajmljen igrač Olimpijakosa nastupao je Levadijakos, Hapoel Ber Ševu i OFK Beograd.

Ode možete da pogledate najzanimljivije detelje iz sezone koju je proveo na Karabrmi, a podsetimo da je bio fatalan po Crvenu zvezdu kojoj je u razmaku od nekoliko dana dao tri gola, dva u Kupu Srbije i jedan u prvenstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rodjeni

    13. jul 2013 | 20:23

    Hoces li ti nekog kupiti vise Djuricu....tolike pare ste dobili od prodaje igraca,a stiskate se za 200.000 obestecenja za zadnjeg veznog. Jaoj hoce li vise nesto da se desi normalno....Ova Zvezda kukala 5 godina kako nema para,a sad kupuju 8 igraca. A mi samo nesto cekamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA