Zbog ove seksi zečice je "El Loko" Vargas napustio ženu! (FOTO)

Zvezda Fiorentine i reprezentacije Perua priznao je da je u vezi sa atraktivnom Tilsom Lozanom

  • 0

Zvezda Fiorentine i reprezentacije Perua Huan Manuel Vargas priznao je da je u vezi sa Plejboj zečicom Tilsom Lozanom.

- Da istina je. Razvodim se - rekao je Vargas za peruanski list "Komersio", uz molbu da se javnost više ne bavi njegovim ljubavnim životom (čitaj: Tilsom Lozano), iz poštovanja prema tri kćerke koje ima iz braka sa Blankom.

Vargas, poznat po nadimku "El Loko" (Ludak) priznao je da se razvodi od dugogodišnje supruge Blanke zbog ljubavi prema atraktivnoj Tilsi, sa kojom već nekoliko meseci ima aferu. Tilsa Lozano je jedan od najpopularnijih foto-modela u Peruu i Južnoj Americi, a nezvanično je i jedna od miljenica čuvenog Hjua Hefnera. Sa Vargasom se upoznala 2010. godine, od kada je i krenula njihova romansa...

Za Vargasa se zna da ima nevervoatnu levicu i da je bombarder na terenu, a sudeći po izgledu njegove nove devojke, izgleda da "bombarduje" i u krevetu.

U međuvremenu se oglasila i "odlazeća" Blanka, koja je Tilsu nazvala "kukaračom" (bubašvaba na španskom) i "rasturačicom brakova".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA