Obradović doveo Bjelicu u Fenerbahče!

Turski klub isplatiće obeštećenje španskoj Laboral Kući koje je, kako se nazvanično spominje, više od milion evra, a srpski reprezentativac obavezaće se na trogodišnju vernost

  • 0

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica konačno je prešao u Fenerbahče. Kao što je Telegraf pisao pre nekoliko dana, Bjelica je bio prva želja srpskog trenera Željka Obradovića po preuzimanju turskog tima.

Taj transfer je konačno završen i srpski reprezentativac i turski klub obavezaće se na vernost od naredne tri sezone!

Bjelica je ugovorom bio vezan za špansku Kahu (sada se zove Laboral Kuća), a za njegovu slobodu trebalo je da se plati više od milion evra. Jedini klub koji se pominjao kao voljan da pregovara bila je Barselona, koja je mogla da diktira uslove dok je bila usamljena... a onda se uključio Fenerbahče i "zgrabio" jednog od najboljih igrača u Evropi na poziciji krilnog centra.

Nema sumnje, Obradović je krenuo u stvaranje tima koji bi u skorijoj budućnosti mogao turskoj košarci da podari šampiona Evrope. Bjelica će tako posle tri godine prvi put igrati u "Pioniru" protiv Partizana, koji se nalazi u istoj grupi sa Fenerom u Evroligi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA