MIHAJLOVIĆ ZA TELEGRAF: Udaraju mi na porodicu, afera sa Sorajom je glupost!

- Napadi su sve žešći i češći od kada nemamo rezultata. Poslednja laž je posebno grozna - kaže selektor fudbalske reprezentacije Srbije na glasine da je u vezi sa starletom

  • 11

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović kaže u izjavi za Telegraf da od kada je došao na to mesto trpi neprestane napade na svoju ličnost.

Kako kaže, najnovija laž da je u vezi sa starletom Sorajom Vučelić novi je udar na njegovu porodicu, zbog čega je podneo tužbu protiv medija koji su to objavili.

- Napadi su sve žešći i češći od kada nemamo rezultata. Poslednja laž je posebno grozna i veliki je udar na moju porodicu - kaže Mihajlović za naš portal, pa dodaje:

- Kompletan slučaj sam predao advokatu. Epilog ćemo dobiti na sudu, a o tim glupostima ne želim više da pričam jer imam mnogo važnijih stvari - napominje Mihajlović.

Na pitanje zbog čega baš na takav način žele da ga degradiraju, selektor kaže:

- To je standardno naš način!

(D. Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dacca

    29. jul 2013 | 20:19

    Da nije za selektora,DA. Ali da se neko izivljava sa porodicom nije u redu ni ljudski.

  • Snezana Joksimovic

    29. jul 2013 | 21:12

    Grozni smo, kad je bio dobar fudbaler i igrao za zemlju dizali smo ga do nebesa a sad kad pokusava da nesto uradi guraju ga u ambis...ma nemam reci...Da komsiji crkne krava ..ma dokle vise...

  • dacca

    29. jul 2013 | 20:23

    Nema pojma za selektorsku funkciju ali nije ljudski da se ovo desava sa porodicom i ako imaju petlju za smenu njegovu,neka to i urade a ne ovako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA