ĐURIĆ: Biće dobrih premija ako prođemo Ludogorec

Predsednik Partizana očekuje mnogo bolju igru nego protiv Širaka, i najavljuje da od odlaska Aleksandra Mitrovića nema ništa

  • 1

Predsednik Partizana Dragan Đurić deo je ekspedicije "crno-belih" koja je u utorak otputovala u bugarski Razgrad na prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona proti Ludogoreca. On očekuje bolju igru nego protiv Širaka, koja bi mogla da bude nagrađena dobrim premijama.

- Očekujem daleko bolju igru i nadam se dobrom rezultatu. Da li će to biti pobeda ili remi ne znam, ali nadam se rezultatu, koji će nas posle revanša odvesti u sledeću fazu takmičenja - rekao je Đurić, a prenosi "Žurnal".

Njega ne pogađa što Ludogorec ima bogatog vlasnika, potpuno novi stadion i tim.

- Nema razloga da me pogađa, naprotiv, to je dobto... drugi je sistem, druga država... Ne možemo da se poredimo, Bugari su ušli u Evropsku uniju. Imaju drugačije mogućnosti za poslovanje - rekao je prvi čovek kluba iz Humske, a u slučaju pobeda najavio:

- Biće sigurno dobre premije, još o tome nismo razgovarali posle ove prve utakmice. Kad su u pitanju premije, nikad nismo pričali pre utakmice.

Đurić je naglasio da su pregovori sa Lorensom Lartajom u toku, i izrazio mišljenje da bi nekadašnji fudbaler "crno-belih" Prins Tejgo izabrao upravo Partizan za narednu odrednicu pre nego Crvenu zvezdu.

Kada je reč o mladom Mitroviću i Anderlehtu...

- Mitrović je potreban Partizanu. Nije realno da ode jer hoćemo da igra još jedan period kod nas. To što igrač hoće je jedno, a druga stvar je šta će se dogoditi. Partizan odlučuje, on ima ugovor još dve godine.

- Jestrović mi se kune da nije izjavio da će Mitrović u ponedeljak potpisati za Anderleht i da sam se već dogovrio sa predsednikom belgijskog kluba - zaključio je Dragan Đurić.

(Telegraf.rs/Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    31. jul 2013 | 10:37

    bilo bi dobro da prodjete bugare da bi srpski fudbal napredovao.... batalite te podele zvezda partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA