I Delije avionom u Odesu!

Dvadesetak navijača sa ekipom krenulo sa aerodroma, ostatak krenuo autobusima. Očekuje se dolazak navijača Spartaka u Odesu

  • 2

Zvezda će imati veliku podršku u Ukrajini! Procena je da će između 500 i 1000 navijača pesmom pokušati da posrnule "crveno-bele" izdigne iznad situacije u Odesi protiv Černomoreca, a "delije" sa svih strana pristižu u grad na obali Crnog mora.

Grupica navijača Crvene zvezde, njih između 20 i 30, zajedno sa ekipom, poletela je sa aerodroma "Nikola Tesla" ka Ukrajini, a tokom dana se očekuje dolazak veće grupe koja je krenula iz Beograda sopstvenim prevozom preko Rumunije.

"Crveno-beli" će pomoć na tribinama stadiona Černomoreca imati i od pristalica moskovskog Spartaka, koji tradicionalno ne propuštaju mečeve bratskog kluba kada igra mečeve u nekoj od sovjetskih republika. Tako je bilo u Belorusiji protiv Naftana, baš kao i u Estoniji protiv Levadije.

Nekoliko pristalica "crveno-belih" već je u Odesi, o čemu svedoči i sledeća fotografija na kojoj su dva navijača sa parolom koja je promovisana prošle godine na meču protiv Naftana.

Poruka je više nego jasna: "Nas ne zanima odlazak na more, nego Zvezda".

Kuriozitet ovog meča jeste da su pojedine grupe navijača Spartaka iz Moskve i Černomoreca, takođe pobratimljene, pa bi trebalo očekivati fer atmosferu i vrlo verovatno zajedničko skandiranje svih navijača na stadionu.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hool czbg

    31. jul 2013 | 11:13

    Nema nijedna grupa sto nam moze parirati!na celom svetu samo crvena zvezda

  • vaš novinar

    31. jul 2013 | 10:16

    ...pa bi TREBALO očekivati FER atmosferu... Mislite 10 na jednoga???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA