Partizan poveo, pa poklonio pobedu Ludogorecu! (VIDEO)

"Crno-beli" uspeli da otupe oštricu napada domaćih u dobrom delu meča, srećno poveli preko Markovića početkom drugog poluvremena, a onda greškama odbrane i nedovolno hrabrom i odlučnom igrom u napadu dozvolili preokret i poraz 2:1

  • 11

Fudbaleri Partizana u Razgradu poraženi su protiv Ludogoreca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona 2:1, a da su imali malo više koncentracije mogli se da se vrate kući pevajući.

Iako je domaćin tokom većeg dela meča bio bolji rival, "crno-beli" su uspeli prilično da otupe oštricu njihovog napada, da povedu golom Saše Marković početkom drugog poluvremena, praktično ni iz čega, a onda su nesmotrenostima u odbrani dozvolili da Ludogorec dvaput matira veoma dobrog Lukača i sa kakvom-takvom prednošču krene na revaš koji je na programu u utorak u Beogradu.

Ono što brine više od rezultata je što igrači Partizana prosto nisu znali da iskoriste priliku da dotuku rivala, odmah posle vođstva Šćepović je imao dobru priliku, a umesto da prednost bude duplirana, samo dva minuta kasnije došlo je do izjednačenja.

Onda kao da je strah prevagnuo, vremenom igra srpskog šampiona sve više se raspadala, pa je novi gol bugarske ekipe samo posledica zabrinjavajuće raštimovane odbrane "crno-belih" koja je imala kolektivne padove koncentracije.

Ipak, kako su odigrali, fudbaleri Partizana moraju da budu zadovoljni rezultatom, Poraz 1:2 nije nedostižan, ali u revanšu igrači u crno-belom moraju da nastupe mnogo hrabrije i odlučnije. Nedoustivo je takođe da se glupim greškama zarađuje isključenje, kao Jojić u 85. minutu, mada mora da se pomene i čudan kriterijum grčkog arbitra koji je podelio 10 žutih kartona, šest Partizanu, i jedan crveni.

Trener Vuk Rašović, ako želi  da se dokaže u toj ulozi, moraće da natera izabranike da mnogo toga promene u revanšu, vremena nema mnogo, izgovori nikog ne interesuju.

TOK MEČA

4. minut - Slobodan udarac za Ludogorec izvodi Stojanov, Lukač bez problema hvata loptu.

8. minut - Žuti karton za Sašu Markovića posle oštrog starta na Bezjaka u brzoj polukontri.

10. minut - Novi pokušaj Stojanova koji je isfintirao nekoliko igrača, Ivanov blokira.

15-20. minut - Domaćini pletu mrežu oko šesnaesterca "crno-belih", imaju inicijativu, ali srećom ne i završni udarac. Lukač odlično brani šut Bezjaka u 18. minutu. Posle kornera i kratke akcije Barta šalje loptu nebu pod oblake.

21. minut - Partizan prvi put zapretio, Jojić neprecizan posle dobrog progravanja iz dubine od strane Ninkovića.

27. minut - Slobodan udarac za Partizan iz odlične pozicije na oko 18 metara od gola. Marko Šćepović gađa preko živog zida, ali i gola.

35. minut - Opasan napad Bugara po desnoj strani. Odbrana privremeno raščišćava, a onda Stojanov šutira snažno i neprecizno iz daljine.

39. minut - Žuti karton i za Sašu Ilića posle starta nad Marselinjom.

45 +1 minut - Šćepović leži na zemlji, čini se da ga je udario Zlatisnki, a kada sepodigao sudija ji jjemu daje žuti karton.

45+3 minut - Prilika za Ludogorec, centrira Marselinjo, volej Bezjaka odlazi za malo pored gola.

Poluvreme

47. minut - Šansa za Ludogorec, Marselinjo promašuje sa 12-13 metara.

49 minut - GOOOL 0:1 Saša Marković trese mrežu posle dodavanja Šćepovića, i promašaja Marselinja. Marković se lepo snašao i pribrano savladao golmana domaćih.

52. minut - Partizan se razigrao, prodor Šćepovića i opasan šut s leve strane, golmana Stojanov brani.

54. minut - GOOL 1:1 Marselinjo kao na tacni dobija loptu od Ivana Stojanaova. Odbrana srpskog šampiona skroz ispala, Brazilac lako matira Lukača.

57. minut - Prodor Ninkovića po desnoj strani dobar šut iskosa, Vladislav Stojanov brani.

59. minut - Slobodan udarac za Ludogorec, Stojanov šutira, opasno ali na sreću pored gola.

67. minut -  GOOL 2:1 Neuspešna ofsajd zamka. Aleksandrov potpuno usamljen utrčava na dubinsku loptu, obilazi Lukača i dovodi svoju ekipu u vođstvo.

75. minut - Slobodan udarac za Partizan iz izgledne pozicije. Šćepović katastrofalno izvodi.

77. minut - Grk nastavlja sa čudnim kriterijumom, žuti karton za Ivanova.

80. minut - Novi opasan pokušaj Ivana Stojanova, Lukač brani.

85. minut - Isključenje Jojića, opravdano dodeljeni drugi žuti karton automatski znači crveni i neigranje u revanšu. Nova glavobolja za Vuka Rašovića.

87. minut - Ličilo je na opasnu kontru "crno-belih", Kojić se nije snašao i sve odlazi u nepovrat.

88. minut - Lukač spasava Partizan, odlična odbrana posle prodora Fabija Espinja i dobrog šuta, odbrana opet ispala iz igre.

90+3 minut - Kolosalna šansa za Šćepovića, tako reći niotkuda, on šutira levom, golman Stojanov hvata.

Kraj

LUDOGOREC - PARTIZAN 2:1

(Marselinjo 54, Aleksandrov 67 - Marković 49)

Stadion: Ludogorec arena. Gledalaca: 5.000. Sudija: Mikael Kukulakis (Grčka)

LUDOGOREC: V. Stojanov, Barte, Minev, Moti, Žunior Kaisara, Djakov, Zlatinski, Bezjak (od 81. Fabio Espinjo), Dani Abalo (od 58. Aleksandrov), I. Stojanov, Marselinjo.

PARTIZAN: Lukač, Aksentijević, Ivanov, Obradović, Gulan, Marković, Jojić, Ilić (od 81. Kojić), Ninković (od 65. Đemba Đemba), Grbić (od 59. Malbašić), Šćepović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    31. jul 2013 | 21:36

    Ajmo ljudi peticiju da scepovica oteramo iz Partizana!

  • Wally

    31. jul 2013 | 20:54

    Manekeni. Bugari ih pretrčavaju kao malu decu.

  • Dragan

    31. jul 2013 | 21:51

    Kakvi su ovi nasi ljudi.. pre ce da navijaju za strance nego za nase.. SRAMOTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA