Zvezda u Ukrajini od očaja do nade i nazad! (VIDEO)

"Crveno-beli" pokazali sijaset slabosti i poraženi sa 3:1 protiv Černomoreca u Odesi. Sumnjiv penal izazavao bes navijača "crveno-belih" na tribinama

  • 8

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Odesi protiv Černomoreca sa 3:1 u  prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

I po rezultatu i po onom što je viđeno na terenu Ukrajinci će na revanš doputovati kao favoriti za prolaz dalje. Dva gola prednosti nije malo, a utisak je da Zvezda nema igru koja bi ulivala optimizam da za sedam dana na "Markani" može mnogo bolje.

Zvezda je pokušavala da igra bez velikog rizka i da otupi oštricu napada Černomoreca tokom prvog poluvremena, ali u tome nije uspela - dva kiksa u šest-sedam minuta doneli su domaćinima velikih 2:0 golovima Rijere i Đa Đeđea, upravo igrača koje je trener Slaviša Stojanović u izjavama potencirao kao najopasnije. Njegovi puleni ili nisu dobro čuli ili, što je verovatnije, nisu umeli da izađu na kraj sa njima.

U drugom poluvremenu nadu je probudio Savićević - smanjivši na 2:1, što je bio odličan rezultat, ali Zvezda ga je održala nepunih 20 minuta. Prestrogo dosuđeni penal posle kontakta Vešovića i Mineira Antonov je sigurnim udarcem pretvorio u 3:1, a u zavšrnim minutima u nekoliko prilika odbrana je ponovo pokazala nesigurnost, za šta, srećom, nije kažnjena, jer bi u tom sličaju dvomeč bio već praktično rešen.

Upravo kada je dosuđen penal počeli su neredi na tribinama stadiona u Odesi. Navijači Zvezde ljuti zbog odluke sudije preskočili su ograđeni prostor i sukobili se sa redarima i policijom, a posle nekoliko minuta situacija se smirila.

Ekipu Zvezde sa klupe je vodio Miloš Kostić uz pomoć Ivice Momčilovića, jer su glavni trener Stojanović i prvi pomoćnik Bratislav Živković islkjučeni u pethodnom kolu protiv IBV-a. Stojanović je posle meča imao oštar komentar na suđenje i  penal.

ČERNOMOREC - CRVENA ZVEZDA 3:1

(Rijera 32, Đa Đeđe 38, Antonov 78 p - Savićević 59)

Stadion: Černomoreca. Gledalaca: 28.000 Sudija: Ken Hansen (Danska)

ČERNOMOREC: Bezotosnji, Berger, Fontanelo, Mineiro (od 84. Vanđeli), Kutas, Kovalčuk, Gaj, Bobko, Rijera (od 82. Prijomov), Đa Đeđe, Antonov (od82. Samodin).

CRVENA ZVEZDA: Bajković, Vešović, Lazić, Krneta, Mijailović (od 45. Mladenović), Kovačević, Milijaš, Pečnik (od 46. Dauda), Ninković, Savićević, Kasalica (od 85. Milunović).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    1. avgust 2013 | 18:56

    krneta dokle vise

  • Czbg

    1. avgust 2013 | 19:30

    Tužna si zvezdo

  • petarBG

    1. avgust 2013 | 20:00

    E kad sam ja pricao da mi nemamo nikakvu igru svi su mi lupali minuse,kad sam ja pricao da smo na misice prosli sramni IBV takodje minusi,shvatite vec jednom da nam klub PROPADA,da ovaj narod ima svesti pa da ne dodje niko na stadion sledece nedelje,ne zbog igraca njima svaka cast vec zbog uprave koja samo laze ovaj narod.Ne zasluzuje uprava pun stadion!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA