Vujošević: Hoću pun stadion protiv Bugara!

Na zajedničkoj konferenciji u Humskoj, fudbalski klub Partizan obećao pomoć košarkaškom

  • 14

Fudbalski klub Partizan odlučio je da polovinu novca od prodatih ulaznica na predstojećem meču sa Ludogorecom u Humskoj (utorak, 20.45) prosledi košarkaškoj sekciji "crno-belih" koja grca u problemima finansijske prirode.

Stoga je u Humskoj održana zajednička konferencija za medije, na kojoj je Duško Vujošević,  koji je trenutno na odmoru, pisanim putem apelovao na što veću posetu meču u kojoj zavisi sudbina "crno-belih" na putu ka Ligi šampiona.

- Nadam se da će u utorak biti pun stadion. Pre svega zbog podrške fudbalerima, a i zbog pomoći košarkašima na kojoj se iskreno zahvaljujemo fudbalskom klubu - istakao je Duško Vujošević.

Direktor Partizana Mlađan Šilobad zahvalio se fudbalskom klubu na inicijativi i izrazio uverenje da će i mnoge društvene kompanije prepoznati ovu situaciju.

- Zahvaljujem se fudbalskom klubu na akciji i inicijativi a zahvaljujem se i navijačima koji će doči u velikom broju. Ne samo zbog nas, već zbog toga da fudbaleri prođu dalje, što je najvažnije - rekao je Šilobad, i dodao:

- Pomoć nam znači više zbog inicijative, a ne toliko zbog iznosa, jer nećemo time rešiti probleme. Ali ovaj potez može da motiviše druge. Košarka je neprofitabilna, a recimo Real i Barselona obezbeđuju ceo budžet za košarkaške svoje klubove. Naravno da je to kod nas nerealno, ali cenimo pomoć fudbalskog kluba - rekao je Šilobad.

Ispred Fudbalskog kluba Partizan obratila se Snežana Filipović, direktorka marketinga.

- Fudbalski i košarkaški klub su deo porodice Sportskog društva Partizan, legitimno je i logično da se pomažemo. Ovu inicijativu podržali su svi članovi fudbalskog kluba, od predsednika do članova UO.

- Međutim, nama su najvažniji navijači, oni treba da prepoznaju trenutak i da dođu 6. avgusta na stadion i pomognu kako fudbalskom, tako i košarkaškom klubu - rekla je Filipovićeva, i dodala:

Cene karata su 500, 1.000 i 1.200 dinara i kupovinom karte ćemo pomoći klubu. Ovim želimo da motivišemo i ostale kompanije da pomognu KK Partizan - poručila je direktorka marketinga fudbalskog kluba.

FK Partizan dočekuje bugarski Ludogorec u sredu 6. avgusta na stadionu "Partizan" od 20.30 sati.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Makedonac

    2. avgust 2013 | 14:53

    Ovi iz komsiluka jedva cekaju da PARTIZAN nestane, kako bi osvojili titulu.

  • miki

    2. avgust 2013 | 14:12

    Mene Dule zanima: Hoćeš li i ti platiti kartu ?

  • Makedonac

    2. avgust 2013 | 19:09

    Glodari ste vi koji dolazite na zvezdine utakmice besplatno, a dicite se kako volite zvezdu, ma CIGANSKA posla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA