Voždovac u Superligi menja kulski Hajduk

- Odbor za Hitna pitanja FSS-a jednoglasno je doneo odluku i ona je preneta Izvršnom odboru. I na tom sastanku je bez glasa protiv konstatovano da je Voždovac novi superligaš - kaže za Telegraf Zoran Perić, sportski direktor "zmajeva"

  • 5

Elitni razred fudbalske lige Srbije je kompletiran, a poslednji član koji je dobio šansu posle gašenja kulskog Hajduka je ekipa beogradskog Voždovca. Ovu vest su nam potvrdili i čelnici kluba, rekavši da je odluka doneta jednoglasno.

- Odbor za Hitna pitanja FSS-a jednoglasno je doneo odluku i ona je preneta Izvršnom odboru. I na tom sastanku je bez glasa protiv konstatovano da je Voždovac novi superligaš - kaže za Telegraf Zoran Perić, sportski direktor "zmajeva".

Da li odluka FSS-a potvrđuje priče da je vaš stadion spreman jer se čini da je on bio adut za timove koji su sa vama konkurisali za popunu Superlige?

- Da vam kažem nešto, u prve dve naše lige upotrebnu dozvolu ima samo Smederevo. Nemaju je ni Zvezda, ni Partizan, pa ni Metalac, tim koji je hteo da igra u eliti. Našem stadionu nedostaju sitnice. Nemam, recimo, numerizaciju... Sve papire smo podneli i sada čekamo da istekne zakonski rok da nam iste potpiše ministar Velja Ilić.

Konačno, da li je Voždovac spreman za Superligu, za Partizan, Zvezdu, Vojvodinu...?

- Spremni smo kao 1941 - našalio se sportski direktor "zmajeva", i završio:

- Imamo tim kakav imamo, a možda ćemo do početka lige dovesti još nekog igrača. Sve u svemu, spremni smo da se nadigravamo i sa našim najboljim timovima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BgPetara

    2. avgust 2013 | 19:13

    Nosta novo,na kraju lepse mi je da gledam Vozdovac nego Kulu koja godinama vodi onaj metuzalem i koja godinama kupuje mesto da ostane u superligi

  • Tutor

    3. avgust 2013 | 07:52

    Bar imaju moderan stadion umesto livade sa nagibom.

  • Miko

    3. avgust 2013 | 04:12

    Ma da. Liga Srbije sa Zvezdom, Partizanom, OFK-om, Radom, BSK-om, Cukaricki, ako sam neke izostavio, neupucen sam, i da Vozdovac. Jer mi u unutrasnjosti nezasluzujeml da gledamo ni uzivo a ni u prenosu Ligu Srbije tj. BGD-a ... :-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA