NOLE: Bio je bolji! NADAL: Pobedio sam najboljeg!

Najbolji svetski teniser konstatovao da su njegovi mečevi protiv Španca uvek uzbudljivi i da publika može da uživa u njima, kao i da su nijanse odlučile pobednika

  • 7

Srpski teniser Novak Đoković posle poraza od Rafaela Nadala u polufinalu Rodžers kupa u Montrealu 4:6, 6:4, 6:7 (2:7) ocenio je da je publika mogla da uživa u neizvesnom meču i da je Španac zasluženo pobedio.

- Bio je vrlo neizvestan meč. Mislim, svega nekoliko poena odlučilo je pobednika. Ne mogu da izdvojim presusan momenat. Imao sam svoje šanse i Nadal ih je imao. Rekao bih da je na kraju odigrao bolje - izjavio je Đoković, pa dodao:

- Kad god igramo jedan protiv drugog publika može da vidi uzbudljiv meč. Obojica igramo na visokom nivou i želimo pobede.

Nadal je posle trijumfa "otkrio" taktiku koja mu je donela uspeh.

- Pred meč sam rekao da je moja jedina šansa za pobedu nad Novakom, jedina taktika, da odigram dobro. Da bi odigrao dobro moram da budem agresivan. I to sam i uradio. Reakao bih da sam odigrao veoma dobro večeras. Drugačije i ne mogu da igram dobro na tvrdoj podlozi. Bio sam na visokom nivou, donosio sam prave odluke u važnim trenucima. Servis me je služio, kao i udarci sa osnovne linije - ocenio je Španac.

U finalu Nadal će igrati protiv domaćeg tenisera Miloša Raonića.

- Započeo sam bitan deo sezone velikim rezultatom. Plasman u finale je odličan rezultat, posebno što je u pitanju jedan Masters. Ali, jednako je bitno što sam pobedio Novaka, koji je najbolji na svetu. Presrećan sam zbog toga. Za mene je pobeda na još nekom Mastersu velika iluzija, ali znam da je sve moguće. Čak i da izgubim u finalu, biću srećan zbog svoje igre i rezultata ove nedelje - zaključio je španski teniser koji će od ponedeljka izbiti na treće mesto ATP liste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    11. avgust 2013 | 11:38

    Bosanac,nisi zanimljiv!

  • Bosnjak

    11. avgust 2013 | 11:21

    Volim ovog Nadala samo sto je utoka za Noleta i uvijek ga dobro izbatina.....he...he....Nadal kralj tenisa!

  • VforV

    11. avgust 2013 | 12:49

    @bosnjak...ono, kad nemas da bodris svog "bosnjaka",pa radije mrzis srpakog sportistu. Muko,nije tebi lako sa samim sobom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA