Oumaru od januara u Zvezdi?!

Pošto FK Vojvodina ne želi da prodaje fudbalere "večitim rivalima" odlazak kamerunskog napadača u Belgiju je zaobilazan način da on završi na Marakani

  • 5

Abubakar Oumaru, doskorašnji napadač Vojvodine koji je prešao u Beveren, mogao bi vrlo brzo da se vrati u Srbiju, već u januaru naredne godine i zagra za Crvenu zvezdu, piše Alo!

Kamerunac je dugo pominjan kao velika želja Zvezde za koju je kratko nastupao 2009, ali tada nije prepoznat njegov potencijal. U Vojvodini su se čvrsto držali zaveta pokojnog Bate Butorovića, koji je javno govorio da nijedan igrač Vojvodine neće preći u Partizan ili Zvezdu. Čini se da je Abubakar napravio plan i osmislio način da zaobilaznim putem ipak stigne na Marakanu.

Novosađanima će od transfera Oumarua pripasti 50.000 evra, dok isti iznos sleduje i menadžeru Marku Miškoviću. Razlog zašto je iznos daleko manji od realne vrednosti ovog fudbalera, trebalo bi tražiti u činjenici da bi Abubakar već u januaru postao slobodan igrač i onda niko ne bi dobio ništa.

Ovako, Vojvodini će pripasti još i 10 odsto od narednog transfera Abubakara. A baš tih 10 odsto moglo bi da pristigne iz kase Crvene zvezde. Plan kluba s Marakane je da već u januaru angažuje Oumarua, tako što će od Beverena otkupi njegovu slobodu! U Zvezdi bi Oumaru mesečno zarađivao oko 20.000 evra, tri-četiri puta više u odnosu na platu koju je primao u dresu Novosađana.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zli

    11. avgust 2013 | 10:13

    ...... I onda je mrmot umotao čokoladu..

  • Немања

    11. avgust 2013 | 11:59

    Ви се понакад толико унесете у сопствене небулозе, да и сами почнете да верујете у то. Он као хоће у Звезду, али је отишао прво мало до Белгије... И онда ће Звезда да ПЛАТИ Беверену, а у јануару га је ионако могла узети за џабе, јер би му истекао уговор. Много сте се занели...

  • BgPetar

    11. avgust 2013 | 11:51

    O kojim vi parama pricate,gadjate se sa ciframa a veze sa istinom nema,Zvezda nema prebijene banke zivi na "crtu" na "dodjem ti" na kredit na procenat od sledece prodaje i sl..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA