Saša Lukić potpisao za Partizan

Na svoj 17. rođendan, u prisustvu oca, maloletni fudbaler potpisao prvi profesionalni ugovor do 2016.

  • 1

Saša Lukić, momak iz generacije 1996, koju vodi Ilija Zavišić, a u kojoj su Pantić, Živković i Radonjić, potpisao je u prisustvu svog oca (jer je maloletan) profesionalni ugovor sa "crno-belima" do 2016. godine i odmah će biti ustupljen Teleoptiku, gde će nastaviti kaljenje i pripremu za ulazak u prvi tim, objavljeno je na sajtu Partizana.

Saša je letos bio sa nekolicinom svojih saigrača iz generacije na pripremama prvog tima na Zlatiboru i u klubu su ocenili  da je pokazao da će biti budućnost "crno-belih".

Saša je upravo na 17. rođendan, 13. avgusta potpisao prvi profesionalni ugovor tako da je imao dvostruki razlog za slavlje. Momak rođen u Šapcu među "crno-bele" došao je iz FK Savacijum 2009. godine.

(Telegraf.rs / Izvor: Partizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bgcaffe

    13. avgust 2013 | 23:41

    A da, po nalogu Toleta i mafije, TELEOPTIK je vracen u 2.ligu !!! Bruka i sramota !!! Ma otici vam SPS sa vlasti, pa ce biti , kud koji mili moji....ako ne okrenet bu..u nekome iz SNS , uvek nadjete gde ce da se poklonite !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA