NAPOKON! Arauho spreman da debituje za Zvezdu!

''Crveno-beli'' uplatili 200.000 evra peruanskom Sport Huankaju, i tako se mladi defanzivac našao na raspolaganju treneru Stojanoviću

  • 6

Slaviša Stojanović dobio je veliko pojačanje! Migel Arauho spreman je da debituje u crveno-belom dresu! Posle dve nedelje šah igre sa Sport Huankajom, čelnici Crvene zvezde izmirili su obaveze prema peruanskom klubu i mladi defanzivac će biti na raspolaganju pred meč sa Jagodinom u subotu.

Prema navodima peruanskih medija koji tvrde da se čekanje isplatilo, Zvezda je uplatila 200.000 evra, čime je Huankajo poslao svu potrebnu dokumentaciju vezanu za licenciranje igrača.

Podsetimo, Arauho je na ''Marakanu'' stigao kao veliko pojačanje u defanzivi, mada može podjednako dobro da igra i na poziciji zadnjeg veznog što će svakako značiti ''crveno-belima''. Potpisao je ugovor na četiri godine, a prema rečima sportskog direktora Zorana Stojadinovića Zvezda će i te kako profitirati njegovim dolaskom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mitar

    15. avgust 2013 | 16:24

    Šta fali kada se skandira 'VeliborDunjić'... Fin momak, školovan, za primer... I sad ga uhapse...Mislim stvarno nema smisla... Srbijo, tugo!!!

  • Posmatrac

    15. avgust 2013 | 17:32

    А какве везе имају ваши коментари са Араухом??? Болесници!

  • Perikle

    15. avgust 2013 | 15:34

    kakva komedija...uprava napolje...pravi navijaci zvezde da formiraju navijacki klub a ovi kriminalci sto se kriju iza imena Delije svi da beru maline...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA