ZVEZDA ZOVE NA PROTEST: Meč sa Jagodinom kasni pet minuta!

"Crveno-beli" su preko klupskog sajta obavestili navijače da će naredna utakmica na njihovom stadionu iz protesta zbog kriminala u srpskom fudbalu početi pet minuta kasnije nego što je predviđeno. Takođe, pozivaju ostale klubove da podrže ovu akciju

  • 10

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je navijače da će prvenstvena utakmica protiv Jagodine u subotu na "Marakani" kasniti pet minuta kao izraz protesta protiv predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića i svega što on personifikuje u domaćem fudbalu.

"Crveno-beli" su preko klupskog sajta ujedno pozvali sve klubove Superlige koji smatraju da je stanje u srpskom fudbalu izuzetno loše i koji žele promene da podrže ovu akciju i takođe svoje mečeve započnu sa pet minuta zakašnjenja.

Prenosimo vam obaveštenje u celosti:

"Minut do 12 smo odavno prošli, sada je 12 i pet minuta i zato su promene hitne i neophodne. Srpski fudbal je u agoniji. Namešteno prvenstvo, dogovorene utakmice, crni fondovi, sudijske krađe, krah reprezentacije, menadžeri koji vladaju fudbalom i sastavljaju timove u klubovima i reprezentaciji, uticaj kriminalaca u klubovima i savezu i pranje nelegalnog novca su nažalost karakteristike našeg fudbala.

Fudbal nije praznik, sport kojim se ponosimo, igra koju želimo da igraju naša deca i koju volimo da igramo sa prijateljima, već sinonim za ružne i nelegalne stvari.

Posledica toga je da nam je domaća liga sve slabija i manje gledana, da iz fudbala beže sponzori, da su nam klubovi sve slabiji, da gubimo od prosečnih ekipa iz malo poznatih zemalja Evrope, a da nam je reprezentacija doživela krah. Odgovornost za ovakvo stanje skoro isključivo snosi predsednik FŠ Tomislav Karadžić - zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strašno

    15. avgust 2013 | 22:43

    A šta će time uraditi? Ništa! Što niste istupili iz lige kao što ste najavljivali?

  • Pedja-PFC

    15. avgust 2013 | 22:37

    Smesni ste musavci!

  • sasa

    16. avgust 2013 | 01:05

    Sve se vidjelo na tekmi sa pazarcima. Grobari samo vi kupujte titule

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA