FK JAGODINA: Ugasiće se Zvezda i Partizan, komunistički klubovi!

Goran Milanović prognozira da će naša dva najveća kluba završiti kao CSKA Sofija, Ujpešt Doža, Ferencvaroš ukoliko ne promene način funkcionisanja

  • 14

Partizan i Zvezda imaju opoziciju. Jagodina, tačnije njen predsednik Goran Milanović upozorio je da će dva najveća srpska kluba da dožive sudbine komunističkih timova, koji su trenutno na margini u svojim državama.

Izbećiće probleme samo ako ne promene način funkcionisanja.

- Otišli su u istoriju CSKA iz Sofije, Ujpešt Doža, Ferencvaroš, svi državni komunistički projekti, otići će i ova dva ako Zvezda i Partizan ne promene način funkcionisanja i sistem.

- Nemojte da stvaramo sliku da se fudbal u Srbiji igra u Zvezdi i Partizanu - rekao je Milanović novinarima u Jagodini.

Potvrda njegovih reči je uspeh omladinske reprezentacije Srbije, koja je trijumfovala na Evropskom prvenstvu u Litvaniji, a u ekipi je bio samo po jedan igrač iz Zvezde i Partizana.

Jagodinci koji su ove sezone prvi put igrali u evropskom takmičenju, u subotu gostuju na "Marakani" u drugom kolu srpske Superlige. Crvena zvezda je najavila da će meč početi sa pet minuta zakašnjenja, što je vid protesta protiv Tomislava Karadžića, predsednika FSS, međutim Milanović kaže da Jagodinu niko ništa nije pitao.

- Niko nas nije pitao niti smo se izjašnjavali oko toga. To nije u skladu sa propisima, a mi moramo da ih poštujemo - ocenio je predsednik FK Jagodina.

Pročitajte šta o ovom meču misli trener "crveno-belih" Slaviša Stojanović.

(Telegraf/Beta.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA