Pistorijus optužen za ubistvo, suđenje u martu!

Čuvenom paraatletičaru danas je uručena i kopija optužnice, u kojoj se, pored ubistva, tereti i za nezakonito posedovanje municije * Ako ga proglase krivim, preti mu doživotna robija

  • 1

Suđenje južnoafričkom atletičaru Oskaru Pistorijusu, koji je optužen za ubistvo devojke Rive Stinkamp, počeće u martu sledeće godine.

Kako se navodi u saopštenju Višeg suda u Pretoriji, suđenje će trajati od 3. do 20. marta. Pistorijusu je danas uručena i kopija optužnice, u kojoj se, pored ubistva, tereti i za nezakonito posedovanje municije.

Južnoafrički atletičar, kojem su amputirane obe noge, ubio je svoju devojku na Dan zaljubljenih ove godine, a branio se tvrdnjom da je mislio da se radi o provalniku.

U navodima optužnice, međutim, tvrdi se da je Pistorijus počinio zločin posle svađe. Na listi tužilaštva nalazi se više od 100 svedoka. Južnoafričkom atletičaru, u slučaju da ga sud proglasi krivim, preti doživotna robija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Overclocked

    2. septembar 2013 | 16:48

    Доживотна за смрадину, у те његове бајке не би поверовало ни дете од 3 год

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA