Vojvodina stavlja nove stolice pred Šerif! (FOTO)

Radove na tribinama "Karađorđa" obišao gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, a utakmica plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope između srpskog i moldavskog kluba igra se u četvrtak 22. avgusta

  • 4

Stadion fudbalskog kluba Vojvodine dobija nove stolice pred prvu utakmicu plej ofa kvalifikacija za Ligu Evrope protiv moldavskog Šerifa! Montiranje stolica na tribine "Karađorđa" je u toku, a radove je obišao gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Vučević je izjavio da bi ovih dana trebalo da bude raspisan međunarodni konkurs za idejno rešenje stadiona "Karađorđe", kako bi grad dobio reprezentativni objekat za održavanje sportskih takmičenja u najboljim uslovima.

Dok radnici nameštaju stolice, u utorak je počela prodaja karata za duel sa Šerifom. Za meč vlada veliko interesovanje, a karakteristično je da veliki broj ljubitelja fudbala iz drugih krajeva Srbije želi da uživo posmatra odlučujući duel “crveno-belih” za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Srpski i moldavski klub igraju 22. avgusta u Novom Sadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA