LIGA ŠAMPIONA: Remi PSV-a i Milana, Mažić isključio Biševca! (VIDEO)

Holandski i italijanski klub su odigrali 1:1 u Anjdhovenu, dok je Sosijedad sa 2:0 pobedio francuski tim, a srpski sudija je poslao u svlačionicu bivšeg igrača Zvezde

  • 1

Borbe za Ligu Šampiona nastavljaju se bez srpskih klubova, ali zanimljivih mečeva ima za sve obožavaoce fudbala. PSV je u Ajndhovenu odigrao 1:1 sa ekipom Milana, Real Sosijedaj je u gostima savladao Lion sa 2:0, a taj meč je sudio srpski arbitar Milorad Mažić koji je isključio zemljaka Milana Biševca.

Fudbaleri PSV-a su na domaćem terenu odigrali nerešeno sa Milanom. Italijanski klub je poveo u 15. minutu golom El Šaravija i sa tom prednošću otišao na poluvreme. Međutim, nije se holandska ekipa predavala, već je u 60. minutu uspela da postigne iznedjačujući pogodak.

Za PSV se može reći da je uigraniji ušao u ovaj meč jer je do sada imao tri ligaška meča i u svakom je slavio, dok Milan prvu utakmicu Serije A igra tek u subotu protiv Verone. Revanš baraža za LŠ se igra za sedam dana u Milanu.

REAL SOSIJEDAD PRELEPIM GOLOVIMA DO POBEDE

Real Sosijedad je na gostujućem terenu savladao ekipu Liona sa 2:0, a oba gola španske ekipe bila su maestralna! U 17. minutu Grizeman polumakazicama postiže pogodak francuskoj ekipi.

Drugi gol je bio manje akrobatski, ali ni malo lošiji. Švajcarac Haris Seferović je preciznim šutem sa oko 30 metara savladao protivničkog golmana i oduševio ljubitelje fudbala.

Zanimljivo je da je u ovom meču najpoznatiji srpski arbitar Milorad Mažić isključio zemljaka, Milana Biševca sa dva žuta kartona.

ZENIT NASTAVLJA UBEDLJIVO

Posle ubedljive pobede od 5:0 nad danskom ekipom Nordsjelanda trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ruski Zenit je nastavio u sličnom ritmu i protiv Fereire.

Zenit je portugalsku ekipu savladao sa 4:1 na njihovom terenu i na taj način već sada došao na korak od plasmana u Ligu šampiona. Aršavin je doprineo ovoj pobedi sa dva gola.

PAROVI ZA UTORAK:

Šahtjor Karagandi - Seltik 2:0

PSV - Milan  1:1

Viktorija Plzenj - Maribor 3:1

Lion - Real Sosijedad 0:2

Fereira - Zenit 1:4

PAROVI ZA SREDU

Dinamo Zagreb – Austria Beč 20:45

Ludogorec – Bazel 20:45

Steaua – Legija 20:45

Šalke 04 – PAOK 20:45

Fenerbahče – Arsenal 20:45

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA