Bane Ivanović ponovo heroj Čelsija!

Kapiten reprezentacije Srbije iskoristio centaršut Frenka Lamparda i doneo pobedu "plavcima" protiv Aston Vile 2:1

  • 2

Fudbaleri Čelsija u drugom nastupu u Premijer ligi ove sezone savladali su Aston Vilu 2:1, verovatno mnogo teže nego što su očekivali. Izabranici Žoze Murinja ipak su smogli snage da pobede neugodnog rivala, a čovek odluke bio je naš Branislav Ivanović.

Početak nije nagoveštavao da će za Čelsi biti tako teško, odbrana gostiju kapitulirala je već u šestom minutu, a da stvar bude gora u pitanju je autogol Španca Lune.  Golman Vile dobro je reagovao posle Šuda Arara iskosa sa leve strane, ali na njegovu nesreću odbijena lopta pogodila je defanzivca  koji se vraćao i završila u mreži.

Očekivalo se da je to uvod u kanonadu "plavaca" međutim i pored inicijative domaćina ona je izostala, a Kristijan Benteke pred kraj poluvremena u trećem minutu nadoknade doneo je izjednačenje ekipi iz Birmingema. Agbonlahor je prodro s leva i pronašao nepokrivenog Belgijanca koji je snažnim šutem savladao Petera Čeha.

Aston Vila dobro se  držala u drugom poluvremenu, Murinjo je u 70. minutu pojačao napad i vezu Lukakuom i Šurleom, umesto Demba Baa i Mate, ali gol vredan pobede postigao je srpski internacionalac Branislav Ivanović, koji je iskoristio centaršut Lamparda iz slobodnog udarca i glavom poslao loptu gde treba u 73. minutu.

Čelsi - Aston Vila 2:1

(Luna 6 ag, Ivanović 73 - Benteke 45+3)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA