ZBOG ČEGA JE KARADŽIĆ BIO U ZATVORU? U tuči ostavio momka bez oka?

Kako prenose mediji, predsednik FSS u studentskim danima u menzi pretukao kolegu, koji je navodno zbog batina izgubio oko

  • 24

Svojevrstan rat između Tomislava Karadžića i Crvene zvezde, ali i drugih klubova i pojedinaca koji bi želeli da vide leđa predsedniku FSS, drma fudbalsku Srbiju. Iznosi se svakakav "prljav veš", pa i neke stvari o kojime šira javnost ništa ne zna.

Potpredsednik FK Crvena zvezda Nebojša Čović u svom odgovoru na otvoreno pismo Tomislava Karadžića, sugerisao je da je prvi čovek srpskog fudbala pre više od pet decenija bio u zatvoru u Spužu, gde je trebalo da provede godinu i po, a ostao je samo šest meseci.

Kako je preneo "Kurir", po njihovim saznanjima Karadžić je zaista bio u zatvoru, zato što je pretukao neimenovanog momka koji je tom prilikom ostao bez oka.

Tabloid navodi da je Karadžić greh počinio u studentskim danima, kada se u menzi studentskog doma sukobio sa kolegom.

Kad je svađa prerasla u tuču, Karadžić je brutalno isprebijao studenta, koji je, navodno, ostao bez oka. Karadžić je služio kaznu zbog  nanošenja teških telesnih povreda i remećenja javnog reda i mira i osuđen je na godinu i po dana zatvora, a pod nerazjašnjenim okolnostima, kazna mu je smanjena, pa je na slobodu izašao posle šest meseci.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GoranM

    22. avgust 2013 | 00:13

    Covic bolje da ne nosi naocare kad se sretne sa Toletom ...

  • Урош

    22. avgust 2013 | 01:31

    Министар полиције пљачка трафике, овај вади очи.. Здраво друштво..

  • cetnik

    22. avgust 2013 | 00:23

    Moj ćale je isao sa njim u razred u Nikšiću...Tole je tom jadnom dečku bukvalno prstima zgnječio( da ne kažem probušio) oko,a posle ga i prebio.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA