ISPLAĆEN: Elton Braun dobio pare od Zvezde

Uprava crveno-belih uspela je da reguliše prinadležnosti prema nekadašnjem igraču izbegavši tako zabranu FIBA za registraciju novih pojačanja

  • 4

Košarkaši Crvene zvezde već desetak dana natapaju majice znojem na zlatiborskim pripremama... U isto vreme čelnici tima, u pauzama između gledanja potencijalnih pojačanja na poziciji krila rešavaju probleme nastale tokom prošlosti. Kako bi izbegli neprijatnosti sa FIBA to jest kako ne bi došli u situaciju da im se blokiraju transferi crveno-beli su rešili "nesporazum" s Eltonom Braunom.

Centar koji se nije proslavio u dresu Zvezde izgleda da konačno može da odahne. Posle napisanog na Tviter nalogu deluje da je Amerikanac dobio sve što mu se dugovalo.

- Beograd je i dalje moja druga kuća. Konačno sam sredio stvari s klubom. Srećan sam - napisao je Braun.

Podsetimo, Elton Braun je po dobijanju otkaza tužio Crvenu zvezdu arbitražnom sudu Svetske košarkaške federacije (FIBA) zbog, kako se pričalo, 120.000 dolara. Naime, toliko mu se dugovalo po slovu potpisanog ugovora.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nenad73

    22. avgust 2013 | 09:43

    Odakle im tolike pare? Budzet im je ove sezone jaci nego mnogim dugogodišnjim evroligašima.

  • heisenberg

    22. avgust 2013 | 12:33

    budzet sada kao partizanu prethodnih 12 godina

  • Урош

    22. avgust 2013 | 16:42

    Ми смо дуговали Звездашима, већина није хтела да опрости дуг, док клуб не буде јак, када смо постали јаки, дугови су опроштени.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA